VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån på dagen

Mange reklamerer med ”lån på dagen” og ”forbrukslån på dagen”, og vi i Ikano bank kunne ha gjort det samme. Dessverre betyr ikke denne setningen at man nødvendigvis får pengene på minuttet, men heller at vi kan gi deg et svar snarest mulig.

Setninger som ”lån på dagen” og ”forbrukslån på dagen” er fraser man med sunn fornuft kan være skeptiske til, da disse reklamene ofte kan gi deg en overraskende sluttsum. Du har kanskje hørt at du alltid skal lese det med liten skrift? Det skal du. Og ikke skal du bare lese det, du skal forstå det. 

Før du hiver deg på et forbrukslån, skal du også ha svar på alle spørsmål. Til og med de du egentlig ikke visste du lurte på. Sånn som, når betales første faktura? Hva koster lånet egentlig? Hvem står bak banken og lånet? Kan jeg sammen med banken finne en løsning hvis jeg skulle få problemer med å betale en faktura? Hvordan ser en nedbetalingsplan ut? 

Ta kontakt med en av bankens rådgivere om du er usikker. Husk at hver lånesøknad behandles individuelt, og at priseksempler bare er eksempler. 

Lurer du på hvordan vi svarer på disse spørsmålene i Ikano bank? Sjekk ut vår ”spørsmål og svar” side.

Forbrukslån på dagen fordi ”Life happens”

 

Det kan i mange tilfeller være fornuftig å ta opp et forbrukslån, men det forutsetter at du vet at du har muligheten til å betale det ned etterhvert. Dette er selvfølgelig noe bankene tar i betraktning når en lånesøknad skal innvilges, men det er ikke alltid den fulle sannheten kommer frem i denne prosessen likevel. For å få innvilget et lån, må forholdet mellom den totale gjelden og din inntekt samsvare med at du klarer å betjene lånet. Men deretter er du selv ansvarlig for å vite helt sikkert at du klarer å følge en nedbetalingsplan. Kanskje du kan få lån på dagen, men et forbrukslån du egentlig ikke hadde råd til får du dessverre ikke nedbetalt på dagen. 

Et lån kan være til god hjelp og støtte i tilfeller hvor det plutselig dukker opp noen uforutsette utgifter, og det kan ofte være betryggende at et slikt problem kan løse seg. Det kan også være med på å realisere drømmer som for eksempel bryllup, ferier, hund eller hest, også videre. Men igjen må vi minne deg på, som forbruker, at med et forbrukslån følger det et stort ansvar. Et ansvar, som ved misbruk, kan føre forbrukeren til et mer miserabelt punkt i livet i større grad enn kortvarig lykke. Gjør deg heller en vurdering av hvor vidt det haster at du har de ekstra pengene på konto akkurat nå.

 

Lån ”på dagen”: Fordi du trenger en fresh start

Et forbrukslån kan for eksempel være nyttig å bruke til refinansiering. En fresh start, og en fornyet nedbetalingsplan med lavere rente kan i mange tilfeller lønne seg hvis en har mange ulike fakturaer i måneden. Å få alle lånene samlet på en faktura kan ofte være stressreduserende, og ikke minst mye enklere å forholde seg til enn mange uoversiktlige fakturaer. Kanskje har du allerede vært innom tanken, og scrollet deg gjennom det store internett for å finne en løsning raskt. Vi Ikano bank kan som sagt ikke love deg lån på dagen, men vi kan derimot si at du vil få pengene overført innen to dager, etter innvilget søknad. 

 

Usikker på om du bør ta opp et forbrukslån?

Et forbrukslån kan i mange tilfeller gi økt livskvalitet. Men vi vil igjen minne deg på at en ubetalt gjeld har ikke den samme effekten, og kan i verste fall ødelegge for deg og din familie. Du kan klikke deg inn her, og lese våre tips til deg som vurderer å ta opp lån. 

 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.