VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Hjelp til refinansiering av gjeld

Trenger du hjelp til refinansiering av gammel gjeld? Føler du kanskje at du har begynt å miste kontrollen over alle de forskjellige fakturaene du får hver måned? Mangler du økonomisk oversikt? Eller ønsker du bare å fornye renten på de ulike lånene dine? Da bør du vurdere å refinansiere gjelden din. 

Ikano Bank kan hjelpe deg med dette, og hos oss har du mulighet til å låne inntil 400 000 kroner. Vår rente starter på 7,9% og vi kan tilby noen av markedets billigste renter på forbrukslån.

Hva er et refinansieringslån?

Et refinansieringslån er det samme som et forbrukslån, men intensjonen med lånet er at en skal betale ned ”gammel gjeld” i bytte mot en bedre rente. Det kan enten være at du samler alle smålånene dine eller at du har et forbrukslån du ønsker å få en bedre rente på. Fordelen ved å la Ikano Bank hjelpe deg med å refinansiere din gjeld er at du vil få et bedre tilbud enn det du allerede har og at vi hjelper deg med å innfri lånene dine. Det vil si at du slipper å sitte med papirarbeidet selv. Så lenge du har kontroll på hvem du skylder og hvor mye, hjelper vi deg med resten. Dette oppgir du enkelt idet du fyller ut søknaden. 

Hvorfor bør du søke om hjelp til refinansiering av din gjeld?

Ved å refinansiere gjelden din, kan du oppleve en økonomisk frihet i tillegg til å få en bedre rente. Grunnen til dette er at du slipper unna alle andre månedlige gebyrer og termingebyrer på alle de ulike smålånene. 

Dessuten er renten på smålån ofte dyrere enn høyere lån, og derfor vil det lønne seg å samle alt under ett for å få en lavere rente. Derfor vil du på sikt kunne spare mye på å samle for eksempel kredittkort, smålån og andre typer forbrukslån under ett. 

Ved å søke om hjelp til å refinansiere din gjeld, vil du kanskje oppleve en større frihet. Det å bryte seg løs fra gamle skylder, kan gi økonomien din et løft.  Å vite at alt er samlet på en faktura vil hjelpe deg med å holde bedre oversikt over din private økonomi, og dermed redusere stress forårsaket av å føle at en ikke har kontroll. 

Gjeld du har pådratt deg for lenge siden kan også føre med seg dårligere rentesatser enn dagens rentesatser. Derfor vil du som oftest få en bedre rentesats av å samle alt i ett til dagens sats. 

Hva koster det å søke om hjelp til refinansiering?

For å få et refinansieringslån innvilget, ser man på samlet gjeld pluss inntekt, og hva dette sier om evnen til å kunne betjene lånet. Det blir foretatt en kredittsjekk, og man blir vurdert etter kredittscore. Hver lånesøknad blir derfor behandlet individuelt, og hva akkurat du kan få vet en ikke før en har søkt. 

Hvis du er nysgjerrig på hva et refinansieringslån kan koste, kan du sjekke ut vår lånekalkulator.

Hvem kan få hjelp til refinansiering? 

Alle som oppfyller våre vilkår og krav kan få hjelp til å refinansiere gjelden sin.  

Men fordi et refinansieringslån er det samme som et forbrukslån, vil det si at du får innvilget et lån uten sikkerhet. Dette betyr at banken ikke tar noen form for sikkerhet i din eiendom, i tilfelle lånet blir misligholdt, vil ikke banken kunne kreve noe annet enn at du MÅ betale. Derfor må banken vurdere kundens betalingsevne nøye før et lån blir innvilget. 

Ønsker du å vite mer om hva vi i Ikano Bank kan gjøre for deg? Ta kontakt med vår kundeservice eller les videre på våre nettsider!

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.