Forbrukslån uten sikkerhet på dagen

Søk om Ikano Lånet

Trenger du penger her og nå? Da kan det være viktig å vite at om noen reklamerer med ”forbrukslån på dagen” betyr ikke dette at du nødvendigvis får lånet på dagen eller at du idet hele tatt for de beste vilkårene og betingelsene. Forbrukslån er ikke nødvendigvis dyrt, men du bør sørge for at du velger riktig bank for deg.

Så lenge du har en betalingsplan som fungerer for deg, funnet et lån med fornuftige kostnader, og har et budsjett som tillater en å ha de ekstra utgiftene et forbrukslån koster i en viss periode, vil det for de aller fleste være tilbakebetalt raskt, avhengig av hvor mye en velger å låne i tillegg til hvor mye en ønsker å betale i måneden. 

Uansett hva du må låne til, kan du låne det hos oss. Hos Ikano kan du låne inntil 400 000 kroner til en nominell rente fra 7,9 til 15,9 %, og søker du i dag vil du få svar på dagen.

 

Hvorfor har noen behov for lån på dagen?

Har for eksempel vaskemaskinen gått i stykker og dere er en familie på fire som alle har en opphopet skittentøyskurv? Eller trenger badet en oppussing fordi det har blitt et helsefarlig sted på grunn av mugg? Hva med bilen? Har den stoppet uten grunn? Alle disse nevnte scenarioene koster ofte mer enn hva en har råd til i løpet av en måned, og med et forbrukslån kan du få dekket disse kostnadene og betale senere eller i ditt eget tempo.

Og det er ikke bare til uforutsette utgifter noen behøver å søke om et forbrukslån til.  Noen kan ha behov for litt ekstra økonomisk hjelp for å realisere drømmer som for eksempel en ferie, et bryllup eller til å pusse opp kjøkkenet.

Andre ganger har man behov for refinansiering. Har du mange dyre smålån, som alle dumper ned i postkassen din på forskjellige tidspunkt, kan dette være både stressende, krevende og ikke minst økonomisk belastende. Det kan lønne seg å søke om et refinansieringslån for å få alt samlet på en faktura til en lavere rente. Her gjelder det å finne frem kalkulatoren, penn og papir, samt søke råd hos en kunderådgiver.

 

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Forbrukslån er et lån du får uten å måtte stille med det bankene vil kalle for sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å sette pant i bolig eller andre formuesgjenstander, slik at banken ikke har noen form for sikkerhet eller måte å kreve pengene på dersom lånet blir misligholdt. Derfor vil du oppleve at renten ofte er høyere på et forbrukslån enn det den for eksempel er når du skal søke boliglån. På denne måten vil bankene kunne ta igjen for eventuelle tap. Deretter blir renten  satt etter hvilken betalingsevne kunden har. Det vil si at man setter inntekt opp mot total gjeld, og eventuelle andre faktorer som kan ha noe å si for hvor betalingsdyktig kunden er. 

Hvorfor bør jeg velge Ikano Bank hvis jeg skal søke forbrukslån?
Vi kan tilby en nominell rente på 7,9 – 15,9%, avhengig av din kredittvurdering. Med det tør vi å påstå at vi kan tilby et av de rimeligste forbrukslånene ute på markedet. 

Vi kan også tilby lånebeskyttelse, som er en forsikring som gir deg trygghet i tilfelle du blir syk eller arbeidsledig.

 

Søk om forbrukslån i dag

Er du fremdeles i tvil om du bør søke om forbrukslån? Det behøver ikke være så dyrt, så lenge du planlegger riktig. Tenk for eksempel på hvor mye du virkelig trenger. Hvor mye har du fra før, og hvor mye har du behov for å låne? Og er du kanskje i tvil om du har råd til det? Da kan du kan enkelt sjekke hva lånet vil koste deg i måneden og totalt med vår lånekalkulator

Når du har bestemt deg, kan du sende en søknad her! Du vil få raskt svar. Når din søknad blir innvilget, vil pengene stå på konto i løpet av to virkedager.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

180 000 kr o/5 år, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.