VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet kan gi deg økonomisk fleksibilitet når du trenger det. 

Ikano Bank er en bank som forstår at behov oppstår underveis. Vi tilbyr forbrukslån uten sikkerhet fra 50.000 til 400 000 kroner, til en nominell rente fra 7,9 til 15,9 %. 

Når det uforutsette skjer

Det er mange grunner til at behovet for et lån uten sikkerhet oppstår. Det er nå engang slik at uforutsette hendelser er en del av livet, og før eller siden møter de fleste tider der økonomien ikke helt strekker til. Dersom man blir midlertidig arbeidsledig eller livssituasjonen endrer seg på andre måter kan man i blant slite med å få endene til å møtes. 

Samtidig er det viktig at man ikke låner over evne og at man faktisk har mulighet til å betjene lånet man tar opp. Vi har alle hørt historier der et lån har vokst seg uhåndterlig stort. Det er viktig å tenke seg om to ganger.  

Men et forbrukslån uten sikkerhet trenger ikke være skummelt. Noen ganger kan det faktisk være en lønnsom løsning, gitt at du vurderer behovet grundig og velger en nedbetalingsplan du har mulighet til å følge. 

 

Ta tilbake kontrollen

Dersom du sitter på dyr gjeld kan et forbrukslån uten sikkerhet være første skritt mot en ryddigere økonomi. Renten på lån varierer fra dag til dag, og fra bank til bank. Særlig smålån og kortsiktige kreditter har høye rentekostnader. Det er ikke sikkert at lånet du har i dag lenger er det beste alternativet for deg. Gjennom vår lånekalkulator kan du sjekke hva et lån hos Ikano Bank vil koste deg i måneden. 

Satt opp mot smålån har et forbrukslån uten sikkerhet lavere rente og bedre vilkår. Det betyr som regel lavere gebyrkostnader og en bedre nedbetalingsplan. En refinansiering av kreditter og smålån kan derfor gi deg et billigere lån totalt. 

Sitter du i tillegg på flere dyre smålån vil en refinansiering med et forbrukslån uten sikkerhet gi deg tilbake kontrollen over økonomien. Å samle gjelden til et felles lån gjør det lettere å betale ned på lånet og du får tilbake oversikten som er avgjørende når du ønsker å bli gjeldsfri.

 

Hvem kan søke forbrukslån uten sikkerhet hos oss?

For å søke lån gjennom Ikano Bank må du oppfylle visse kriterier. Disse er til beskyttelse for både oss og for deg som låntaker.

 Våre minstekrav er:

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kr i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år

Før vi kan gi deg et lånetilbud, gjør vi en kredittsjekk av deg. Denne er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forbrukslån uten sikkerhet, og den sikrer at du faktisk har mulighet til å betjene lånet. Du kan lese mer om disse retningslinjene her. 

 

Slik søker du om forbrukslån uten sikkerhet

Har du vurdert mulighetene dine og kommet frem til at et forbrukslån uten sikkerhet er løsningen for deg? Når du søker om forbrukslån uten sikkerhet hos Ikano Bank, trenger du ikke å stille med pant. Det er i stedet personlig økonomi og sikkerhet som avgjør om du får innvilget lånet.  Dersom du tilfredsstiller våre krav vil du du motta et uforpliktende tilbud. For å godta tilbudet signerer du søknaden med BankID og laster opp nødvendig informasjon som selvangivelse og lønnslipp. 
 
Normalt vil pengene være inne på konto i løpet av et par virkedager. 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 % , basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000.

Priseksempel: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.