VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forbrukslån refinansiering

Med et forbrukslån til refinansiering kan du kvitte deg med unødvendige renter og gebyrer.
Å refinansiere innebærer å ta opp et nytt lån for å få et nytt lån med lavere rente. Det kan gi deg flere fordeler:
  • Billigere lån
  • Økonomisk kontroll
  • Gode vilkår
  • Raskere nedbetaling
  • Du blir motivert til å betale ned gjelden

Hos Ikano Bank kan du søke om lån fra 25 000 til 400 000 kroner uten sikkerhet, til en nominell rente fra 7,9 prosent. En refinansiering vil i de fleste tilfeller gi en lavere effektiv rente totalt sett. Dermed kan du både spare penger og oppnå en mer oversiktlig økonomi.

 

Hvordan går du frem når du skal refinansiere lån?

Når du skal refinansiere lån, er det lurt å starte med med å skaffe en oversikt over ditt totale gjeldsbeløp. Det samlede beløpet tilsvarer den nye lånesummen. For å sikre at refinansieringen er lønnsom bør du også skaffe deg en oversikt over alle termingebyrer og avdragsutgifter. Dette er utgiftene du ønsker å redusere. 

Forutsetningen for at refinansiering skal være lønnsomt er at det nye lånet gir deg lavere rentekostnader. Renten på lån varierer også hele tiden. et lån du tok opp for en stund siden trenger ikke lenger ha en rente i din favør. Sitter du i tillegg på flere dyre lån kan det være mye å spare på å kutte alle doble renter og gebyrer. 

Ønsker du å se hvor mye du kan spare i måneden gjennom et forbrukslån til refinansiering? Ta en titt på vår lånekalkulator, og få en oversikt over renter, avdrag, gebyr og totale omkostninger.

 

Hvem kan søke forbrukslån til refinansiering?

For å søke om refinansiering hos Ikano Bank må du oppfylle visse kriterier:
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år. 

Når vi har mottatt søknaden, vil vi foreta en kredittvurdering av deg. Denne skal sikre at du som kunde er i stand til å betjene lånet. Hvilken lånesum og rente du blir tilbudt avhenger av din personlige økonomi og sikkerhet. Du kan lese mer om våre lånevilkår her. 

Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere med BankID og laste opp nødvendig informasjon. Du kan også sende dokumentasjon per post hvis du har behov for det.

 

Hvorfor bør jeg velge Ikano Bank?

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA. I dag er banken en del av Ikano Gruppen, som eies av familien Kamprad. Våre kunder er vanlige mennesker med vanlige behov. Derfor er vårt fokus å tilby enkle og attraktive finansielle løsninger til våre kunder, både i det private næringsliv og offentlig sektor. Våre banktjenester omfatter produkter som lån og kredittkort. 

Ikano Bank kan tilby deg et av markedets beste lånerenter, med en nominell rente fra 7,9 prosent. Den endelige renten blir satt på bakgrunn av din personlige økonomi og sikkerhet. Les mer om våre lånevilkår her

Som lånekunde hos Ikano Bank får du også tilgang på en rekke gode tilbud og rabatter innenfor mange kategorier. Det gir deg en unik mulighet til å spare penger - enten du skal handle på nett, dra ut å spise eller reise på ferie. Du kan lese mer om Ikanos fordelsportal her. Sist men ikke minst tilbyr vi alle våre lånekunder en egen lånebeskyttelse. Med en slik forsikring tilknyttet lånet, trenger du ikke bekymre deg for de månedlige betalingene dersom du blir syk eller arbeidsløs. 


Har du behov for et forbrukslån til refinansiering? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.