VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forbrukslån på dagen med lav rente

Mange lånetilbydere kan skilte med såkalte forbrukslån på dagen med lav rente. Men hva innebærer egentlig lån på dagen?

Hva betyr forbrukslån på dagen?

I dag er det enklere enn noen gang å skaffe seg et lån. Det er bare å ta et rask søk på nettet så vil du se at det dukker opp hundrevis av treff. Verktøy som BankID og BankID på mobil har gjort tilgangen til lån enda raskere, da du kan signere umiddelbart.

Selv om en bank eller en finansinstitusjon reklamerer med forbrukslån på dagen med lav rente, betyr det ikke nødvendigvis at du har pengene inne på samme dagen. Det betyr rett og slett at søknaden vil bli behandlet på dagen. Deretter må du signere avtalen og laste opp de opplyste dokumentene som skal bekrefte din økonomiske situasjon. At du får svar på dagen forutsetter som regel også at du leverer søknaden innen arbeidsdagen er over.

Normalt vil du ha pengene inne på konto i løpet av et par virkedager. Hos Ikano Bank tilbyr vi forbrukslån på opptil 400 000 kroner uten sikkerhet.


Hva bør du tenke på før du søker om lån?

Det er mange grunner til at man ønsker et forbrukslån på dagen med lav rente. Som regel når man havner i en kinkig økonomisk situasjon har man behov for å få pengene raskt. Kanskje er du midt i et samlivsbrudd som gjør det vanskelig å få økonomien til å strekke til i en periode? Eller kanskje bilen trenger en akutt reparasjon?

Et forbrukslån med lav rente gir deg den midlertidige økonomiske friheten du trenger, uten at du trenger å betale deg i hjel. Gunstige rentevilkår er også avgjørende for å kunne betale tilbake gjelden på en god måte. Når økonomien er trang er det fort gjort å la seg friste av et lokkende tilbud om forbrukslån på dagen med lav rente. Det er imidlertid lurt å tenke igjennom et par ting på forhånd, før du sender inn en søknad.
  • Hvor stort er behovet for lån?
  • Har du mulighet til å betjene lånet som behovet tilsier?
  • Hvilken rente kan du få i forhold til din økonomiske situasjon?
  • Har långiveren gode vilkår og en tydelig nedbetalingsplan?
  • Er aktøren seriøs?

Det er ikke bare renten som avgjør hvor billig eller gunstig et lån er. For å få et lån tilpasset din økonomiske situasjon er det også viktig at banken har gode vilkår, en nedbetalingsplan som gjør det lettere å forholde seg til lånet og ikke minst at aktøren er seriøs og følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlige forbrukslån.

 

Slik søker du om forbrukslån på dagen med lav rente

Har du vurdert mulighetene dine og kommet frem til at et forbrukslån uten sikkerhet er løsningen for deg? Når du søker om forbrukslån hos Ikano Bank, trenger du ikke å stille med pant. Det er i stedet personlig økonomi og sikkerhet som avgjør om du får innvilget lånet.

For å søke forbrukslån på dagen med lav rente må du oppfylle følgende vilkår:
  • Du må ha fylt 25
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år
Før vi kan gi deg et lånetilbud, gjør vi en kredittsjekk av deg. Denne er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forbrukslån uten sikkerhet, og sikrer at du faktisk har mulighet til å betjene lånet. Du kan lese mer om disse retningslinjene her.

Dersom du tilfredsstiller våre krav vil du du motta et uforpliktende tilbud. For å godta tilbudet signerer du søknaden med BankID og laster opp nødvendig informasjon som selvangivelse og lønnsslipp.

Lurer du på hvordan du kan få et forbrukslån på dagen med lav rente? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.