VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forbruksfinansiering

Fra tid til annen opplever vi at økonomien ikke strekker til. For mange blir en eller annen form for forbruksfinansiering løsningen.

Det er mange grunner til at man har behov for ekstra finansiering. De fleste av oss opplever at økonomien svinger og i blant dukker det opp en uventet regning i posten. Noen opplever at ting de er avhengige av i hverdagen går i stykker, mens andre kanskje har tatt på seg flere smålån som man har mistet oversikten over. En forbruksfinansiering kan hjelpe deg til å komme på bena igjen. 

Forbruksfinansiering kommer i mange former. De vanligste er forbrukslån, smålån og kredittkort. Felles for dem alle er at lånet ofte er uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til hva lånet brukes til. Derfor brukes slike lån som regel til forbruksvarer, oppussing og refinansiering.

Ikano Bank har spesialisert seg på lønnsomme finansielle løsninger for mennesker med vanlige behov. Blant våre produkter finner du både forbrukslån og kredittkort.

 

Et forbrukslån med lav rente kan være gunstig når det uforutsette oppstår

Vi har alle opplevd at det dukker opp uventede utgifter eller at økonomien ikke helt strekker til. Det kan fort føles som en håpløs situasjon når kjøleskapet ryker og sparekontoen er tom. Heldigvis finnes det gode muligheter for forbruksfinansiering som kan hjelpe deg ut av en lei situasjon.

Ikano Bank tilbyr lån fra 25 000 til 400 000 kroner, til en nominell rente fra 7,9 prosent. Når du velger Ikano Lånet som forbruksfinansiering for ditt behov, får du også med deg flere unike fordeler. Som lånekunde hos oss får du blant annet tilgang til vår Fordelsportal, som inneholder en rekke gode tilbud og rabatter innenfor mange kategorier. Du kan lese mer om Fordelsportalen her

Lurer du på hvor mye en forbruksfinansiering med Ikano Lånet vil koste deg i måneden? Med vår lånekalkulator får du du estimert oversikt over alle utgifter knyttet til lånet. Det gir deg en god pekepinn hva lånet vil koste deg i måneden, slik at du kan planlegge økonomien fremover.

 

Bruk forbruksfinansiering til å refinansiere gammel gjeld

Dersom du sitter på flere dyre smålån og kreditter, kan det være lønnsomt å refinansiere disse med et lån med lavere rente. Både smålån og kreditter er kjent for å være en dyr form for forbruksfinansiering. I tillegg kommer slike lån ofte uten en tydelig nedbetalingsplan.

Ved å søke om refinansiering hos Ikano Bank kan vi hjelpe deg med å samle din gamle gjeld. Dette gir deg et billigere lån totalt, muligheten til å kutte ut doble renter og termingebyrer og ikke minst bedre kontroll på økonomien. 

Har du behov for å refinansiere dyre smålån og kreditter? Les mer om vårt refinansieringslån her.

 

Gi deg selv økonomisk fleksibilitet med et gunstig kredittkort

I tillegg til Ikano Lånet, tilbyr vi også kredittkort som er ideelt til forbruksfinansiering. Med Ikano Visa får du samme fordeler som kommer med ordinære kredittkort, men du får også en rekke unike fordeler - som ligger automatisk i kortet.

Med kortet får du følgende faste rabatter:
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner

Alle disse rabattene får du automatisk når du betaler med ditt Ikano Visa kort. I tillegg får du hver måned ekstra rabatter hos ulike brukersteder tilknyttet en bestemt bransje, så lenge brukerstedene er tilknyttet Visa. Disse rabattene gjelder både i Norge og i utlandet.

 

Søk om forbruksfinansiering i dag


Ikano Bank tilbyr forbruksfinansiering som dekker de fleste behov. Trenger du et større beløp kan et forbrukslån være en god løsning. Du kan enkelt søke om Ikano Lånet via vårt søknadsskjema på nett. Alle søknader behandles individuelt og endelig rente bestemmes ut i fra din personlige økonomi og betalingsevne. Dersom du mottar et tilbud om lån, vil du bli bedt om å signere søknaden med BankID samt laste opp nødvendig dokumentasjon.

For mindre behov for forbruksfinansiering, kan vårt unike kredittkort være den beste løsningen. Du kan søke om Ikano Visa her. 

Har du behov for forbruksfinansiering? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.