Beste rente på forbrukslån

Søk om Ikano Lånet

Ser du etter et forbrukslån med kanskje markedets beste rente? Da kan det være lurt å huske på at alt er relativt, og det som er det beste for noen er ikke nødvendigvis det beste for deg. Alle har forskjellige forbruksvaner og har derfor ulike behov. Det du derimot bør se på er den totale kostnaden av lånet på sikt, og veie det opp mot hvor lang nedbetalingstid du planlegger å ha på lånet. 

Vi kan anbefale deg å sjekke ut Ikano Lånet. Vi kan tilby en nominell rente fra 7,9 % og du kan låne inntil 400 000. Du kan enkelt sjekke ut eksempler på hva lånet koster deg ved å teste ut vår lånekalkulator.

 

Hvorfor bør du se etter den beste renten for deg?

Fordelen ved et forbrukslån med lav rente er at det er enkelt og fleksibelt, og du slipper å bekymre deg for at totalsummen av lånet ditt blir mye høyere enn det du forventet. 

I tilfeller som refinansiering, familiens velferd, bryllup og til innkjøp som vil gi økt livskvalitet, eller ved andre tilfeller hvor behovet for penger haster, kan et lån være en god løsning. 

Husk på at et forbrukslån bør være en kortsiktig løsning på en økonomisk utfordring, og at du er selv ansvarlig for å betale tilbake lånet, og at selv med en lav rente, vil et ubetalt lån øke.

 

Ikano Bank tilbyr forbrukslån med lav rente og kanskje også markedets beste rente

Vi kan tilby en nominell rente mellom 7,9 % til 15,9 % basert på individuell kredittvurdering, og hos oss har du mulighet til å låne inntil 400 000.

Et pris eksempel kan da se slik ut: 
115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år.
Som du ser her snakker vi også om effektiv rente. Dette er den nominelle renten pluss gebyr som følger med lånet. 

Når du har fått innvilget lån, vil det ta opp til to virkedager før pengene står på din konto.

Du kan lese mer om våre betingelser her.

For å få innvilget lån hos oss ser vi på din samlede gjeld pluss inntekt, og vi vurderer din evne til å betjene lånet ut i fra den informasjonen vi trenger, og her ser man på kredittverdighet. Dette betyr altså at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger. 

Noen av vilkårene for å få innvilget vårt forbrukslån med lav rente er:
  • Du må ha fylt 25
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kr i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i min 3 år
Vi kan også være til hjelp der lønnen ikke strekker til. Har du for eksempel ikke mulighet til å betale fakturaen innen forfallsdato, kan du kontakte vår kundeservice, sånn at vi sammen kan finne frem til en løsning. Og har du hatt lån hos oss i over 6 måneder, kan vi tilby 2 betalingsfrie måneder. 


Lurer du på noe annet i forbindelse med vårt forbrukslån og lav rente, kan du klikke deg inn på vår ”Spørsmål og Svar” side.

 

Søk i dag


Har du bestemt deg for at vårt forbrukslån med en lav og fornuftig rente er noe for deg? Da kan du søke her og få svar snarest. 

Er du fremdeles i tvil og har ikke funnet svar på alle spørsmålene dine? Da kan du kontakte oss gjennom kundeservice eller gjennom vårt kontaktskjema

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

180 000 kr o/5 år, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.