VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Beste refinansiering av smålån

Den lette tilgangen på smålån og rentefrie kreditter gjør at mange havner i fellen og drar på seg større gjeld enn det som først var planlagt.
Ikano Bank tilbyr et av markedets beste refinansiering av smålån. Med en refinansiering av smålån hos oss kan du:
  • Redusere rentekostnadene.
  • Unngå høye etablerings- og termingebyrer.
  • Få en oversiktlig nedbetalingsplan. 

Hos oss kan du låne opptil 400 000 kroner uten sikkerhet, til en nominell rente fra 7,9 prosent. Med på lånet får du gode vilkår og en fast nedbetalingsplan -  nyttige verktøy å ta med når du skal bli gjeldsfri.

 

Hva er et smålån?

Et smålån er et lån uten sikkerhet. Det innebærer at du ikke trenger å stille med sikkerhet i form av eiendom eller eiendeler. Et smålån er, som navnet tilsier, små i størrelse og har som regel høye rentekostnader. Dette skyldes den lave lånesummen og korte nedbetalingstiden. 

Mange långivere tilbyr også smålån uten kredittsjekk. Det innebærer større risiko for banken og resultatet er høyere rente for deg som låntaker. Et eksempel på et slikt smålån er sms lån. Dette er mindre lån som ofte kan friste med lån på dagen. Til gjengjeld har slike lån ofte en effektiv rente på over 200 prosent. 

Den enkle tilgangen på smålån kan være en lei felle for de mer impulsive av oss. Selv om beløpet i utgangspunktet er lite, kan det fort vokse seg stort dersom du ikke betaler tilbake innen kort tid. Kommer du over et lånetilbud som gis på dagen, uten kredittsjekk, bør du ha varsellampene på plass.

 

Finn markedets beste refinansiering av smålån

Dersom du sitter på dyre smålån kan det lønne seg å refinansiere disse i et lån med lavere rente. Jo bedre vilkår du får på refinansieringslånet, desto mer kan du også spare på refinansiere gjelden. 

Er du på jakt etter et av markedets beste refinansiering av smålån bør du bruke en lånekalkulator for å sjekke hvor mye du kan spare hver måned. 

Gjennom våre nettsider har du enkel tilgang til din egen konto. Her kan du sjekke utestående saldo, tilgjengelig kreditt, dine kredittrammer og finne månedens faktura. Dermed har du alltid full oversikt over lånet ditt.

 

Ta tilbake kontrollen over økonomien

En refinansiering gir deg ikke bare et billigere lån totalt, det gir deg også bedre oversikt over økonomien. Mange forbrukere i dag har tatt på seg flere smålån og kreditter. Slike lån kan være fristende når økonomien er trang og man har behov for ekstra finansiering. 

Ulempen derimot er høye rentekostnader, med en effektiv rente på over 20 prosent. Med et av markedets beste refinansiering av smålån kan du kutte ut doble rentekostnader og gebyrer og samle gjelden i et felles lån. 

Når du søker refinansiering hos Ikano Bank får du én faktura å forholde deg til å måneden og fast nedbetalingsplan som gjør det lettere å betale og holde oversikten over lånet til en hver tid.

 

Hvem kan søke om refinansiering hos Ikano Bank?


Ønsker du å søke om vår beste refinansiering av smålån, sender du bare inn ønsket lånesum og løpetid - på samme måte som ved forbrukslån. I tillegg registrerer du at lånet skal brukes på refinansiering og hvilken bank det eksisterende lånet står oss. Du kan søke her

For å få innvilget lånet må du oppfylle visse kriterier: 
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år. 
Alle søknader blir behandlet individuelt. Hvilken lånesum og rente du blir tilbudt avhenger av din personlige økonomi og sikkerhet. Les mer om våre vilkår her. Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere med BankID og laste opp nødvendig informasjon. Du kan også dokumentasjon per post hvis du har behov for det.

Ser du etter et lån til fritidsbolig? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.