Kredittkort for studenter

Søk om Ikano Visa

Studietiden kan være en økonomisk krevende tid, som fort kan gå på bekostning av både selve studiet og den sosiale tiden som hører med. For mange er studietiden også første gang man tar fullt ansvar for egen økonomi. Dersom man kun har studielån i baklomma, er det ikke sikkert økonomien alltid strekker til - særlig i de store byene hvor husleien koster mer. 

På bakgrunn av dette er det mange banker som tilbyr kredittkort rettet spesielt mot studenter. Slike kort kjennetegnes med lave renter og gjerne ulike rabattordninger. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvilke fordeler og ulemper et slikt kort medfører.

 

Burde man skaffe kredittkort for studenter?

Dersom man vurderer å søke om kredittkort for studenter, må du være sikker på at du klarer å betale tilbake og ikke låner penger over evne. Kredittkort er nemlig ikke for alle. Sliter du med å holde orden over økonomien bør du være forsiktig med å kjøpe på kreditt. Betaler du ikke tilbake raskt blir kredittkort fort et av de dyreste lånene på markedet. 

Ønsker du å søke om kredittkort for studenter som et alternativ til debetkort, kan du i mange tilfeller spare penger med kortet - så lenge du holder deg til den saldoen du har tilgjengelig.

Det finnes noen tilfeller der finansiering med et kredittkort kan lønne seg:
  • Netthandel - kjøpsforsikring mot svindel
  • På reise - gratis reiseforsikring
  • Daglig bruk - med ekstra rabatter gjennom kortet
For en student med en slunken lommebok, kan egne rabatter gjennom kredittkort være en fin måte å spare penger på. Kredittkort for studenter har som regel også lavere gebyrer enn andre kort - men har fortsatt tilsvarende øvrige fordeler. Derimot er kredittrammen betydelig lavere.

 

Hvorfor bør du velge Ikano Visa?

Antall kredittkort for studenter øker stadig, og det er kanskje ikke så lett å finne hvilket kort som passer deg best. Samtidig er det ikke nødvendigvis slik at det er kun kredittkort rettet mot studenter som vil gi deg de beste fordelene og vilkårene. Problemet er bare at mange kort har strenge alders- og inntektskrav for å få innfridd søknaden. Det kan derfor være lurt å undersøke hvilke muligheter du har, både når det gjelder egne kredittkort for studenter og øvrige kredittkort.

Hos Ikano Bank kan du søke om vårt kredittkortet Ikano Visa, så lenge du oppfyller visse vilkår:

  • Du må være fylt 23 år
  • Du må ha fast inntekt
  • Du må ikke ha betalingsanmerkninger
Er du student over 23 år, kan Ikano Visa være kredittkortet for deg. Ikano Visa er et litt annerledes kredittkort, som ikke bare gir deg de vanlige godene som gratis reiseforsikring og kjøpsforsikring mot svindel på nett, du får i tillegg tilgang på en egen fordelsportal som inkluderer både faste rabatter og unike månedsrabatter.

Blant våre faste rabatter får du for eksempel 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer, noe som kommer godt med for enhver student. Hver måned vil du få rabatt hos samtlige brukersteder fra en bestemt bransje. Også her kan det være en del å spare på kjøp som reise, klær, optikk, elektronikk samt helse og velvære. Du kan enkelt finne frem til hvilken månedsrabatt som gjelder for hver måned i rabattkalenderen. På Min-side kan du også holde oversikt over kortbruk og beløp til forfall.

 

 

Slik søker du om Ikano Visa


Ønsker du et gunstig alternativ til kredittkort for studenter? Det gjøres enkelt på våre hjemmesider. Du fyller bare ut søknadsskjemaet og godkjenner søknaden med BankID. Deretter får du svar på skjermen med en gang. Etter innvilget søknad vil du motta ditt Ikano Visa og tilhørende PIN-kode i posten. 

Har du spørsmål knyttet til kredittkort for studenter? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.