Hvordan søker du om kredittkort?

Søk om Ikano Visa

Søk om kredittkort hos Ikano Bank og gi deg selv større økonomisk fleksibilitet. Med sine innebygde rabatter og forsikringer, i tillegg til et eget fordelsprogram basert på våre kunders behov, er Ikano Visa et av markedets beste kort. 

 

Fleksibel løsning

Mange forbinder kanskje kredittkort med kredittkortgjeld, men det er også flere fordeler knyttet til bruk av kredittkort. Det kan gi deg økonomisk fleksibilitet når du trenger det, og betaler du innen den gitte rentefrie fristen, trenger ikke kjøpet koste deg noe ekstra. 

Er du flink til å betale i tide, kan et kredittkort faktisk være en lønnsom betalingsmåte. Særlig når du er ute på reise eller handler på nett. Kredittkort er nemlig utstyrt med Chargeback, noe som innebærer at du kan få refundert pengene dine dersom en selger ikke respekterer dine rettigheter når du kjøper over nett. Det samme gjelder hvis kortet ditt blir belastet av andre enn deg, som ved svindel eller tyveri. 

Andre fordeler er innebygget reiseforsikring og god tid til å kontrollere alle transaksjoner.

 

Et annerledes kredittkort

Ikano Visa er et litt annerledes kredittkort. Du får fortsatt alle de vanlige godene som kommer med andre kredittkort, men vi ønsker i tillegg å gi deg det lille ekstra. For eksempel har du med Ikano Visa mulighet til å velge delbetaling til en gunstig rente på 9,9 %. Du kan faktisk utsette betalingen i så mye som 9 måneder, dersom beløpet er over 2 5000 kroner. 

Når du søker om kredittkort hos Ikano Bank får du også med gode forsikringsordninger. I tillegg til den tradisjonelle reise- og avbestillingsforsikringen, inneholder kortet også en Tankefeil-forsikring. Det betyr at du kan få refundert deler av beløpet dersom du har vært uheldig eller har gjort et feilkjøp. 

Fyller du for eksempel feil drivstoff og betaler 100 % av beløpet med ditt Ikano Visa, dekker forsikringen inntil 3000 kroner i kostnader for sanering av tanken og bytte av drivstoffilter. 

Søk om kredittkort hos Ikano Bank og få en nyttig kredittreserve som dersom noe uforutsett skulle skje og du trenger umiddelbar finansiering. Husk bare å betale innen den rentefrie perioden. Du kan lese mer om vilkårene for kredittkortet på vår Spørsmål og svar-side.

 

Faste rabatter i kortet

Vurderer du å søke om kredittkort kan det være lurt å se på hvilke fordeler de ulike kredittkortselskapene tilbyr. I motsetning til mange kredittkort, har Ikano Visa egne rabatter tilknyttet kortet. Det beste av alt er at du ikke trenger å be om rabatten når du handler - de er automatisk tilknyttet kortet ditt. 

Våre rabatter inkluderer:
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
  • 10 % fast rabatt på leiebil fra rentalcars.com
Rabatten kan benyttes både i fysiske butikker og når du handler på nett. Maks rabatt per kalenderår er 5000 kroner. I tillegg til disse faste rabattene, får du hver måned rabatt hos på kjøp innen en bestemt bransje. 

Hvilke rabatter som er gjeldende hver måned kan du enkelt finne i vår rabattkalender. Også disse rabattene legges automatisk til når du betaler med Ikano Visa og du kan følge med på transaksjonene på Min Side.Egen fordelsportal

En annen ting som skiller Ikano Visa fra andre kredittkort på markedet er at får du tilgang til en egen fordelsportal. Denne gir deg en rekke gode tilbud og rabatter innen flere kategorier:

  • Spisesteder
  • Nettbutikker
  • Ferie
  • Bredbånd
  • Telefoni
  • Leiebil
Fordelsprogrammer kommer i tillegg til de fordelene du allerede har som Visa-kunde. Et godt sparetips er å gå innom Fordelsportalen før du skal handle på nett. Her kan du sjekke om det er tilbud på produkter og tjenester du skal kjøpe. Du kan spare mye på å benytte deg av fordelsprogrammet.

 

Søk om kredittkort i dag

Har du behov for et kredittkort som gir deg både fleksibilitet og fordeler? Ikano Visa skiller seg ut fra de fleste kredittkort på markedet med sitt lønnsomme fordelsprogram for deg som forbruker. Våre kunder er vanlige mennesker med vanlige behov. Derfor ønsker vi å gi deg muligheten til å spare når du kjøper essensielle ting til familien og hjemmet. Søk om kredittkort her

Har du spørsmål om hvordan du søker om kredittkort? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 88 eller gjennom vårt kontaktskjema.

 

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.