Gebyrfritt Visa

Søk om Ikano Visa

Noen kredittkorttilbydere reklamerer med gebyrfritt Visa, men hva innebærer det egentlig?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvilke gebyrer som ofte følger med et kredittkort og hva du bør se etter i et kredittkort.

 

Hva betyr gebyrfritt Visa?

Et kredittkort kan være en lur ekstra finansiering å ha i hverdagen. Ikke bare har du en ekstra buffer tilgjengelig til enhver tid, men avhengig av hvilket kort du velger får du også en rekke goder og fordeler. Her kan du lese mer om ulike råd knyttet til bruk av kredittkort

I utgangspunktet betyr begrepet gebyrfritt Visa at kortet kommer uten gebyrer som etableringsgebyr, termingebyr og årspris, i tillegg til at det er gebyrfritt å foreta varekjøp. 

Et gebyrfritt Visa kan også inkludere gebyrfrie uttak i minibank og i utlandet. Her er det imidlertid forskjell fra kredittkortselskap til kredittkortselskap, så det kan lønne seg å sjekke hva gebyrfritt Visa faktisk innebærer der du har tenkt å søke om kort.

 

Hvilke gebyrer kommer med et kredittkort?

Hvilke gebyrer du blir belastet for å eie, foreta varekjøp, ta ut penger eller overføre kontanter fra kredittkort til brukskonto varierer som sagt fra selskap til selskap. 

Det finnes likevel noen vanlige gebyrer knyttet til kredittkort:
  • Termingebyr
  • Etableringsgebyr
  • Årsavgift
  • Fakturagebyr (ved papirfaktura)
  • Gebyr for uttak i minibank
  • Gebyr for uttak i utlandet
Hvilke gebyrer og betingelser som er knyttet til kortet er oppgitt i prislisten. Det kan derfor være lurt å ta en titt på denne før du bestemmer deg for et kredittkort. 

I dag kommer de fleste kredittkort med gebyrfrie varekjøp i butikk. Her påløper renten først fra terminforfall. Denne rentefrie perioden kan være alt fra 30-60 dager. Ved uttak og overføring starter renten å løpe fra første dag og ofte man man i tillegg betale et kontantgebyr samt prosentgebyr av lånesummen.

 

Hva bør du se etter i et kredittkort?

Hvilket kredittkort som passer best for deg, avhenger helt og holdent av hvordan du har tenkt å bruke det. Med gebyrfritt Visa kan du slippe kjedelige utgifter som termingebyr, etableringsgebyr og årsavgift, noe som kommer godt meduavhengig av om kortet er beregnet for hverdagskjøp eller reise. 

Er kortet beregnet for bruk i hverdagen, bør du se etter et kort med gebyrfrie varekjøp. Det kan også være lurt å se om kortet kommer med ulike rabatt- og fordelsprogrammer. Mange kort spesialiserer seg nemlig på rabatter tilknyttet ulike brukersteder, enten det er dagligvarebutikker, bensinstasjoner eller bestilling av reise. 

Skal du bruke kredittkortet som back-up for bankkortet eller finansiering under reise bør du se etter et kredittkort som tilbyr reiseforsikring inkludert i kortet. Det kan også være lurt å se på hvilke utgifter som er knyttet til uttak i utlandet. Her er det store forskjeller fra kredittkorttilbyder til kredittkorttilbyder.

 

Ikano Visa - gebyrfritt Visa

Med Ikano Visa får du et gebyrfritt Visa til bruk i Norge. Det er ingen etableringsgebyr, termingebyr eller årsavgift knyttet til kortet. I tillegg får du gebyrfrie varekjøp i Norge. 

Unntaket er ved overføring og uttak i minibank og over skranke. Her vil det påløpe et prosentgebyr av lånesummen uttaksdatoen, i tillegg til et kontantgebyr. Du kan se en full oversikt over våre priser og vilkår her

Når du velger Ikano Visa får du også tilgang til en egen fordelsportal med egne rabatter. Disse inkluderer faste rabatter hver måned så lenge du betaler med kredittkortet samt unike månedsrabatter knyttet til ulike brukersteder hver måned. 

Våre faste rabatter inkluderer: 
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
  • 10 % fast rabatt på leiebil fra rentalcars.com
I vår rabattkalender finner du en oversikt over hvilke rabatter som gjelder hver måned. Med denne rabattordningen i baklommen har du med andre ord mulighet til å spare penger på nyttige kjøp hver måned. I tillegg til disse unike rabattene får du også goder som reiseforsikring og Tankefeil-forsikring inkludert i kortet. 

Ser du etter et gebyrfritt Visa? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.