Dette er MasterCard kredittkort

Søk om Shell MasterCard

Et MasterCard er et kredittkort der kortutsteder låner kreditt til kunden gjennom et betalingskort. Kunden behøver ikke betale for ubenyttet kreditt, og ofte begynner ikke renten å løpe før etter forfalt dato (med visse unntak som kontantuttak osv). 

På mange måter fungerer et MasterCard kredittkort som et lån, der du har mulighet til å velge delbetaling på benyttet kreditt dersom du ikke har mulighet til å betale hele beløpet på første faktura.

 

Fordeler med MasterCard

MasterCard er et kredittkort som de aller fleste brukersteder verden rundt godtar som betalingsmiddel. I tillegg følger det ofte bonusprogram eller fordelsprogram med kortet. Med Shell MasterCard kan du få fordeler som:
  • 40 øre Trumf-bonus når du fyller drivstoff. Du kan ta ut trumf-bonusen i kontanter, eller du kan overføre den til din SAS EuroBonus-konto.
  • 1% Trumf-bonus på varekjøp i hele verden. Spar på det du kjøper hver dag.
  • Opptil 50 dagers rentefri kreditt. Dersom du betaler alt innen forfall vil du ikke få noen renter på den brukte kreditten.
  • Gebyrfrie varekjøp. Det koster ingenting å bruke kredittkortet, i hverken Norge eller utlandet.
  • Ingen årsavgift eller etableringsgebyr. Det vil si at det koster ingenting å få det eller å ha det.
  • Mulighet for å overføre til egen bankkonto. Dersom du for eksempel skal betale noen regninger fra din egen bankkonto, har du mulighet til å overføre penger fra kredittkortet og over til bankkontoen din.

Andre fordeler ved å bruke MasterCard er at dine personlige opplysninger og bankkonto er beskyttet mot svindlere og hackere. Det vil si at du får igjen det beløpet du er svindlet for i tillegg til at varekjøp du gjør med kredittkortet vil også være sikret.

 

Finnes det noen ulemper ved å bruke MasterCard?

Mange opplever det å ha et kredittkort som fordelaktig, men du bør likevel vurdere om kredittkort er noe for deg. Et kredittkort har ofte en mye høyere effektiv rente enn et tradisjonelt forbrukslån, da dette er ment som et kortsiktig lån der nedbetalingsperioden skal være kortest mulig dersom en har behov for å delbetaling. 

Har du derimot behov for et tradisjonelt forbrukslån med en nedbetalingsplan som er gunstig over en lengre periode, anbefales det at du søker om dette istedenfor å betale med et kredittkort da du vil få en rente tilpasset dette formålet. Vi anbefaler at du sjekker ut Ikano Lånet, hvor vi har en rente som begynner på 7,9% og hvor du kan låne opptil 400 000. Ønsker du å lese mer om hva forskjellen på et kredittkort og et forbrukslån er, kan du klikke her

Det er viktig å anse kredittkortet som kontanter, og dermed behandle det deretter. Ønsker du flere gode råd om kredittkort bruk, kan du lese mer her.

 

Jeg vil søke om MasterCard kredittkort

MasterCard, som for eksempel Shell MasterCard, kommer med fordelsprogrammer og bonusprogrammer dersom du bruker kortet i de utvalgte bransjene. 

Dersom du ønsker å søke om vårt Shell Mastercard må du ha fylt 20 år, ha en fast inntekt, en ryddig økonomi, og du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Les mer om Shell MasterCard

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.