Dette er dine kredittkortfordeler

Søk om Ikano Visa

Mange forbinder kanskje kredittkort med noe skummelt som fort kan føre til kredittkortgjeld. Men det trenger faktisk ikke være tilfelle. 

Velger du å betale med et kredittkort kan du få fordeler som rentefrie perioder og innebygde forsikringer. Et kredittkort kan altså være en lønnsom betalingsmåte, så lenge du er flink til å betale tilbake gjelden med en gang. 

Her har vi samlet noen av de viktigste fordelene du kan få ved å bruke kredittkort på ditt neste kjøp.

 

Reiseforsikring

Når du bestiller et kredittkort, er ofte reiseforsikring oppgitt som en av fordelene. En reiseforsikring er en forsikring som skal dekke uforutsette problemer og uhell som oppstår mens du er på reise. Den konkrete definisjonen av hva som inngår i dette, varierer imidlertid fra selskap til selskap. 

Reise- og avbestillingsforsikringen hos Ikano Bank dekker følgende:
  • Avbestilling av reise
  • Forsinkelse på offentlig transport ved avreise
  • Forsinket og tapt/skadet bagasje
  • Reiseansvar
  • Dødsfall/invaliditet ved ulykke
  • Reisesyke og hjemtransport
Så lenge det er oppgitt at reiseforsikring er inkludert i kredittkortet, koster ikke dette deg noe ekstra. Det stilles likevel krav til at minst halvparten av reisen er betalt med kredittkortet, at reisen starter i Norden og at reisen er solgt av en organisert reisearrangør, et transportfirma eller et hotell.

 

Tankefeil-forsikring

Kredittkort gir flere fordeler. En annen vanlig forsikring er såkalt Tankefeil-forsikring. Denne kommer godt med når du for eksempel er uheldig å fyller feil bensin på bilen.

Med Ikano Visa dekker denne forsikringen inntil 3000 kroner i kostnader for sanering av tanken og bytte av drivstoffilter, så lenge du har betalt hele beløpet med kredittkortet. Det stilles også krav til at du må ha fylt minst 20 liter. Forsikringen er gyldig i 60 dager etter at du har fylt tanken.

 

Betalingsbeskyttelse

Som eier av kredittkort kan du ofte bestille ekstra fordeler tilknyttet kortet. Mange selskaper gir deg muligheten til å legge til en betalingsbeskyttelse. Dette er en forsikring som beskytter deg i tilfeller hvor du ikke har mulighet til å betale tilbake det du skylder. 

Skulle du bli langvarig syk eller arbeidsledig, eller støte på andre problemer som gjør at du ikke kan betale de månedlige beløpene, trer forsikringen i kraft og banken dekker innbetalingen for deg. Dermed kan du gi deg selv og familien en ekstra økonomisk trygghet ved å få hjelp til opprettholdelse av dine betalingsforpliktelser i en vanskelig periode i livet. 

For å aktivere denne fordelen på kredittkortet må du oppfylle visse betingelser. Du kan lese mer om disse her.

 

Unike rabatter

I motsetning til mange andre kredittkort på markedet, får du hos Ikano Visa et kredittkort med unike fordeler. Inkludert i kortet får du nemlig en rekke faste rabatter knyttet til ulike brukersteder. Det eneste du trenger å gjøre er å betale med ditt Ikano Visa.

Disse inkluderer:

  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
I tillegg til de faste rabattene får du også egne månedsrabatter hos samtlige brukersteder innenfor en bestemt bransje - så lenge disse er tilknyttet Visa. Hvilke rabatter som er gjeldende hver måned, finner du i rabattkalenderen vår.

  

Slik søker du om Ikano Visa

Har du bestemt deg for å søke om et kredittkort med reiseforsikring? Det gjøres enkelt på våre hjemmesider. Du fyller bare ut søknadsskjemaet og godkjenner søknaden med BankID. Deretter får du svar på skjermen med en gang. Etter innvilget søknad vil du motta ditt Ikano Visa og tilhørende PIN-kode i posten. 

Med Ikano Visa får du et kredittkort litt utenom det vanlige. I tillegg til vanlige fordeler som reiseforsikring og rentefrie perioder, får du også med en rekke faste rabatter tilknyttet kortet. Disse aktiveres med en gang du betaler med ditt Ikano Visa. Les mer om våre rabatter her. I tillegg får du tilgang til en egen fordelsportal med mange gode tilbud og rabatter for deg som handler på nett. 


Har du spørsmål til vårt kredittkort og hvilke fordeler du kan få? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.