VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Sparing

Tips og råd til hvordan du kan få mer ut av sparingen

04 november 2023

Tryggere, smartere netthandel

Slik handler du trygt og rimelig på nett Black Friday er rett rundt hjørnet, og norske forbrukere mottar daglig nyhetsbrev fra en jungel av nettbutikker om hvilke kampanjer og salg som til en hver tid gjelder. Ved å benytte de virkelig gode tilbudene kan du spare gode penger. Handler du på nett kan du dessuten gjøre det hjemme i sofaen, akkurat når det passer deg best. For å gjøre både smarte og trygge kjøp har vi 10 enkle tips:

Les innlegget

Ikano Bank

Sparing

27 oktober 2023

Bedre hverdagsøokonomi ved å skaffe seg oversikt og ta grep

Slik handler du trygt og rimelig på nett Det er langt fra enkelt å holde orden på husholdningens økonomi. Mange av oss kunne spart gode penger på å ha bedre kontroll og oversikt, men det er sjelden fristende å sette seg ned for å jobbe med det. Det trenger imidlertid ikke være så vanskelig, og det er slett ikke kjedelig når du ser gevinsten. Men hvor skal man starte?

Les innlegget

Ikano Bank

Sparing

07 oktober 2023

Lavt energiforbruk

Vi nordmenn følte oss nærmest sjokkskadet da vi kikket på strømregningene høsten 2022. Prisene svevde på historiske høye nivåer, og det ble nødvendig for regjeringen å opprette støtteordning for at Ola og Kari Nordmann skulle kunne komme gjennom vinteren uten å blakke seg. Vi har senere fått vite at prisnivået sannsynligvis vil holde seg høyt; at det muligens er den nye normalen. Da blir det ekstra viktig å kunne ta grep på å redusere strømregningen. Her har du noen forslag. Ved å kutte forbruket skåner vi samtidig miljøet!

Les innlegget

Ikano Bank

Sparing

04 september 2023

Svensk flagg

Mange nordmenn foretrekker å ta turen over til söta bror for å gjøre storhandelen ettersom det ofte er mye å spare. Til tross for at mange varer er billigere ved grensa kontra Norge, kan det være faktorer som gjør at prisnivået ikke nødvendigvis er så mye lavere likevel. Endringer i økonomien som inflasjon, svak kronekurs og økte priser er noen faktorer som kan påvirke hvor mye man kan spare på Sverigeturen. Her kan du lese mer om hva du bør tenke på før du fyller handlevogna på supermarkedet.

Les innlegget

Ikano Bank

Sparing

25 august 2023

Teddybjørn kikker utover vannet

Sommerferie er dyrt - spesielt i år! August kommer gjerne med ekstra mange regninger, samt kanskje utgifter til studie-, skole- eller barnehagestart. I år ser vi dessuten at styringsrenten tar stadige steg oppover. Det kan være en utfordring å få økonomien på skinner igjen, men det finnes en rekke smarte, små grep, som sammen kan utgjøre en forskjell. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan få en god start på høsten.

Les innlegget

Ikano Bank

Sparing

Last flere innlegg