VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Familieokonomi

Tips og råd for familiens økonomi

27 oktober 2023

Bedre hverdagsøokonomi ved å skaffe seg oversikt og ta grep

Slik handler du trygt og rimelig på nett Det er langt fra enkelt å holde orden på husholdningens økonomi. Mange av oss kunne spart gode penger på å ha bedre kontroll og oversikt, men det er sjelden fristende å sette seg ned for å jobbe med det. Det trenger imidlertid ikke være så vanskelig, og det er slett ikke kjedelig når du ser gevinsten. Men hvor skal man starte?

Les innlegget

Ikano Bank

Familieøkonomi

14 september 2023

Tips til hvordan du håndterer økonomi med baby

Å bli foreldre for første gang er en utrolig og spennende opplevelse. Selv om følelsene oppstår lenge før barnet blir født, er det mye som er nytt og ukjent. Det er helt naturlig å forberede seg og føle seg fullstendig klar til å ta imot barnet med kjærlighet og omsorg. Å bygge rede for vordende foreldre kan være en måte å forberede hjemmet på før babyens ankomst.

Les innlegget

Ikano Bank

Familieøkonomi

04 september 2023

Svensk flagg

Mange nordmenn foretrekker å ta turen over til söta bror for å gjøre storhandelen ettersom det ofte er mye å spare. Til tross for at mange varer er billigere ved grensa kontra Norge, kan det være faktorer som gjør at prisnivået ikke nødvendigvis er så mye lavere likevel. Endringer i økonomien som inflasjon, svak kronekurs og økte priser er noen faktorer som kan påvirke hvor mye man kan spare på Sverigeturen. Her kan du lese mer om hva du bør tenke på før du fyller handlevogna på supermarkedet.

Les innlegget

Ikano Bank

Familieøkonomi

25 august 2023

Teddybjørn kikker utover vannet

Sommerferie er dyrt - spesielt i år! August kommer gjerne med ekstra mange regninger, samt kanskje utgifter til studie-, skole- eller barnehagestart. I år ser vi dessuten at styringsrenten tar stadige steg oppover. Det kan være en utfordring å få økonomien på skinner igjen, men det finnes en rekke smarte, små grep, som sammen kan utgjøre en forskjell. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan få en god start på høsten.

Les innlegget

Ikano Bank

Familieøkonomi

15 august 2023

Oppgradere kjøkkenet?

Kjøkkenet er et av boligens viktigste rom. Det er også et av rommene som koster mest å pusse opp. Det er flere faktorer som påvirker prisen på kjøkkenet, blant annet størrelsen på kjøkkenet, materialer og design, valg av hvitevarer og montering. IKEA er kjent for å levere møbler og interiør av høy kvalitet til en god pris. Det finnes også gode måter å finansiere oppgraderingen på.

Les innlegget

Ikano Bank

Familieøkonomi

Last flere innlegg