VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Bolig

Tips og råd til deg som disponerer bolig

07 oktober 2023

Lavt energiforbruk

Vi nordmenn følte oss nærmest sjokkskadet da vi kikket på strømregningene høsten 2022. Prisene svevde på historiske høye nivåer, og det ble nødvendig for regjeringen å opprette støtteordning for at Ola og Kari Nordmann skulle kunne komme gjennom vinteren uten å blakke seg. Vi har senere fått vite at prisnivået sannsynligvis vil holde seg høyt; at det muligens er den nye normalen. Da blir det ekstra viktig å kunne ta grep på å redusere strømregningen. Her har du noen forslag. Ved å kutte forbruket skåner vi samtidig miljøet!

Les innlegget

Ikano Bank

Bolig

15 august 2023

Oppgradere kjøkkenet?

Kjøkkenet er et av boligens viktigste rom. Det er også et av rommene som koster mest å pusse opp. Det er flere faktorer som påvirker prisen på kjøkkenet, blant annet størrelsen på kjøkkenet, materialer og design, valg av hvitevarer og montering. IKEA er kjent for å levere møbler og interiør av høy kvalitet til en god pris. Det finnes også gode måter å finansiere oppgraderingen på.

Les innlegget

Ikano Bank

Bolig

26 juli 2023

Tips når du skal kjøpe bolig

Å kjøpe din første bolig er både spennende og nervepirrende. Fra den første jakten på en bolig som passer deg og din families ønsker og behov, til den altfor spennende ventetiden og håpe at du vinne budrunden, og til slutt å signere kontrakten og kjenne på lengselen etter å flytte inn. For at boligkjøpet skal bli en vellykket handel er det noen viktige punkter å tenke på underveis.

Les innlegget

Ikano Bank

Bolig

22 februar 2023

Räntehöjning

I tillegg til økte levekostnader i form av redkordhøye priser på strøm, dagligvarer og drivstoff er styringsrenten, og dermed også boliglånsrenten for de aller fleste boligeiere, på full fart oppover. Hvor mye kan vi forvente at den vil øke? Hvor stor økning vil din økonomi kunne tåle? Bør man binde renten? Her er noen råd til deg som er boligeier i en usikker tid.

Les innlegget

Ikano Bank

Bolig

Last flere innlegg