Vi tilbyr finansieringen din bedrift trenger

Våre løsninger er enkle og lett forståelige, designet for å gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder.

 

Leasing

Vi er spesialister på leasing av driftsmidler og løsøre, både til privat næringsliv og offentlig sektor. Vi skreddersyr løsninger både for deg som ønsker et partnersamarbeid og for deg som er direktekunde. Ta kontakt, så finner vi sammen den beste løsningen for din bedrift!

 

Betalingsløsninger hos IKEA

Vi tilbyr finansieringen du trenger når din bedrift skal handle på IKEA. Skal dere investere i møbler og inventar, f.eks til nye kontorlokaler, kan vi tilby leasing. Trenger dere jevnlig å handle på varehus er bedriftskonto en optimal løsning. Finn ut hva som passer best.

 

Betalingsløsninger hos COOP

Med vårt Coop bedriftskort får din bedrift en fleksibel innkjøps- og betalingsløsning hos en av landets største dagligvare-aktører. Hver konto kan ha inntil 10 kort og få innvilget inntil 300 000 i kreditt. Les mer.

 

Røtter fra detaljhandelen


Ikano Bank er ingen tung forretningsbank. Vi er heller ikke noen nykommer i markedet. Vi kaller oss en folkebank, og vi lærte tidlig å lytte til kundene.

Våre røtter kommer fra detaljhandelen i Småland; "Sveriges mest flittige region". Der finnes mange små industrier og bedrifter, og menneskene er kjent for å hjelpe hverandre og for ikke å sløse med pengene. Dette viderefører vi ved å tilby enkle og attraktive finansielle løsninger til våre kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om våre verdier

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.