VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Søke refinansiering

Med en refinansiering av gammel gjeld kan du kutte ut unødvendige renter og gebyrer og gi deg selv et billigere lån.
Å refinansiere innebærer å ta opp et nytt lån for å få et nytt lån med lavere rente. Det kan gi deg flere fordeler:
  • Billigere lån
  • Økonomisk kontroll
  • Gode vilkår
  • Raskere nedbetaling
  • Du blir motivert til å betale ned gjelden

Hos Ikano Bank kan du søke om refinansiering opptil 400 000 kroner, uten sikkerhet. 

 

Kutt ut unødvendige renter og gebyrer

Med en nominell rente fra 7,9 prosent har du gode muligheter til å redusere unødvendige renter og gebyrer på din eksisterende gjeld. Kredittkort og smålån har som regel høye renter, og en refinansiering av slik gjeld vil stort sett alltid være lønnsomt. 

Mange av oss sitter tillegg på flere dyre kreditter og smålån. Ved å samle all gjelden i et felles lån vil du ikke bare redusere rentekostnadene, du vil også kutte ut alle doble renter og termingebyrer. Bare dette i seg selv kan redusere lånet betraktelig. 

 

Få en bedre og mer forutsigbar økonomi

Ved å søke om refinansiering av lån hos Ikano Bank får du også en fast nedbetalingsplan. Denne er til god hjelp når du trenger å få bedre kontroll over alle utgiftsposter. En nedbetalingsplan er dessuten gull verdt for en forutsigbar økonomi, slik at du kan planlegge privatøkonomien fremover.

Dersom du sitter på flere smålån og kreditter vil det være spesielt gunstig å refinansiere gjelden. Ved å samle all gjeld til et lån får du bare én faktura å huske på, noe som reduserer sjansene for å gå glipp av en betaling.

 

Slik går du frem når du skal søke om refinansiering

Dersom du sitter på dyr kredittkortgjeld, ugunstige avbetalingsløsninger eller smålån, vil det helt klart være verdt å vurdere å refinansiere gjelden. Har du bestemt deg for å søke om refinansiering, bør du først og fremst sette deg ned å få en oversikt over gjelden. Hvor mye skylder du totalt? Hvilke renter har du på lånene? Deretter må du finne en långiver som tilbyr lavere enn dette.

I dag finnes det en rekke aktører som tilbyr refinansiering og forbrukslån og det kan kanskje føles som en håpløs oppgave å finne et refinansieringslån som passer deg. Men det finnes enkle verktøy som gjør det lettere å få en oversikt. 

For å få en god oversikt over alle kostnader knyttet til refinansieringslånet kan du bruke vår lånekalkulator. Lånekalkulatoren gir deg et godt estimat på hvor mye du kan spare på en refinansiering hos oss.

 

Hvorfor bør du søke refinansiering hos Ikano Bank?

Ikano Bank kan tilby deg et av markedets beste lånerenter, med en nominell rente fra 7,9 prosent. Den endelige renten blir satt på bakgrunn av din personlige økonomi og sikkerhet.

Som lånekunde hos Ikano Bank får du også tilgang på en rekke gode tilbud og rabatter innenfor mange kategorier. Det gir deg en unik mulighet til å spare penger - enten du skal handle på nett, dra ut å spise eller reise på ferie. Du kan lese mer om Ikanos fordelsportal her

Sist men ikke minst tilbyr vi alle våre lånekunder en egen lånebeskyttelse. Med en slik forsikring tilknyttet lånet, trenger du ikke bekymre deg for de månedlige betalingene dersomdu blir syk eller arbeidsløs.

 

Søk om refinansiering i dag

Hos Ikano Bank er det enkelt å søke om refinansiering. Når du søker om Ikano Lånet, oppgir du i tillegg at lånet skal brukes på refinansiering samt hvilken bank lånet står oss i dag. Deretter sørger vi i Ikano Bank for å samle gjelden i et felles refinansieringslån. Du finner søknadsskjemaet for å søke refinansiering her.

Hver lånesøknad behandles individuelt og endelig rente bestemmes ut i fra en kredittvurdering av din personlige økonomi og betalingsevne. Ved positivt svar vil du bli bedt om å signere lånetilbudet samt sende inn nødvendig dokumentasjon som lønnsslipp og selvangivelse. 


Vurderer du å søke refinansiering? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.