VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Søk om forbrukslån til 100 000 kroner

Et forbrukslån kan gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger når behov oppstår.

Det er ikke uvanlig  ta opp et forbrukslån på 100 000 kroner, men det er også en betydelig sum som ofte krever lengre nedbetalingstid. Skal du ta opp et forbrukslån på 100 000 kroner bør du undersøke lånemarkedet på forhånd, slik at du finner et lån med lav rente og gode vilkår. 

Hos Ikano Bank kan du søke om forbrukslån til 100 000 kroner, uten sikkerhet.

 

Velg en nedbetaling som passer økonomien

Rammen på nedbetalingen avhenger først og fremst av inntekten. Har du behov for å låne en større sum, som et forbrukslån på 100 000 kroner, er det selvsagt viktig å finne et lån med lav rente, men det kan også være avgjørende for økonomien din å velge en bank som tilbyr fleksibel nedbetalingstid. 

Betingelser og vilkår til lånet varierer fra lånetilbyder til lånetilbyder. Disse finner du som regel oppgitt på hjemmesidene. Når du skal finne et gunstig forbrukslån, bør du vurdere følgende:
  • Lav rente
  • Nedbetalingstid
  • Vilkår og betingelser
  • Seriøs aktør

Alle disse faktorene vil være med på å avgjøre hvor gunstig lånet er. Selv et lån med lav rente kan ha dyre gebyrer - noe som vil trekke lånekostnadene opp. For å opprettholde oversikt og forutsigbarhet i økonomien er det også viktig å ha en tydelig nedbetalingsplan du kan forholde deg til. Hos Ikano Bank har du alltid full oversikt over lånet gjennom Mine sider.

 

Bruk en lånekalkulator til å finne ditt ideelle lån

Renten som tilbys varierer også fra bank til bank - og fra dag til dag. Skal du søke om et forbrukslån til 100 000 kroner kan du spare mye på å finne et lån tilpasset din økonomi.

For å finne ut hva lånet vil koste deg kan du bruke en lånekalkulator. Denne vil gi deg en oversikt over alle kostnader knyttet til lånet, fordelt på renter, avdrag, termingebyrer og totale omkostninger. På denne måten kan du sammenligne lånetilbudet opp mot din egen økonomi - og finne et lån som passer deg.

Det kan være lurt å merke seg at lånekalkulatoren kun gir et estimat. Endelig rente blir først satt når banken har foretatt en kredittsjekk av deg som kunde. Kalkulatoren vil likevel gi deg et godt bilde av hva du kan forvente deg. Hos Ikano Bank tilbyr vi en nominel rente fra 7,9 til 15,9 prosent.

 

Hvem kan søke forbrukslån hos Ikano Bank?

Selv om man ikke trenger å stille med egenkapital når du søker forbrukslån hos oss, stiller vi likevel noen krav til deg som søker.

Våre minstekrav er: 
  • Du må ha fylt 25.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år. 

Vårt minimumskrav til inntekt er for å sikre at du faktisk er i stand til å betjene det lånet du tar på deg og ikke låner over evne. Minstekravene følger også Finanstilsynets retningslinjer for utlånspraksis, som blant annet sier at du ikke skal låne mer enn fem ganger din egen bruttoinntekt. 

I jakten på et gunstig forbrukslån til 100 000 kroner, kan det være lurt å velge et aktør som stiller krav til kundene sine. Slike krav sier nemlig noe om hvor seriøs en aktør er - noe som sikrer deg gode og trygge rammer på lånet.

 

Søk om forbrukslån til 100 000 kroner hos Ikano Bank


Har du behov for ekstra finansiering? Hos Ikano Bank kan du låne fra 25 000 til 400 000. Når du har benyttet deg av vår lånekalkulator kan du enkelt klikke deg videre til vårt søknadsskjema på nett. Her oppgir du ønsket lånesum og nedbetalingstid. 

Dersom søknaden blir innvilget, vil du bli bedt om å signere med BankID samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Normalt vil pengene være inne på konto i løpet av et par virkedager. 

Ser du etter et forbrukslån til 100 000 kroner? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 10,8 % – 15,9 % , basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000.

Priseksempel: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.