VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Ved å samle lån i et nytt refinansieringslån kan du kutte ut dyre og unødvendige renter og gebyrer. 

Å refinansiere vil si å ta opp et nytt lån for å erstatte gammel gjeld. Formålet er å få et nytt lån med lavere rente slik at du kan få et billigere lån. 

Hos Ikano Bank kan du søke om refinansieringslån opptil 400 000 kroner, til en nominell rente fra 7,9 prosent. En refinansiering hos oss kan komme godt med dersom du ønsker å redusere dyre rentekostnader eller få tilbake kontrollen over privatøkonomien.

 

Finn ut hvor mye du har i gjeld

Før du søker om refinansiering bør du sette deg ned å få en oversikt over mye du skylder totalt. Hvor mye har du utestående på hvert enkelt lån og hvilken rente har du på lånene? 

Den totale gjelden utgjør lånesummen. En oversikt over alle renteutgifter, avdrag og termingebyrer vil også gjøre det lettere for deg å se hvor mye du faktisk kan spare ved å samle lån med en refinansiering. 

Når du har fått en oversikt over alle lånene, kan du bruke vår lånekalkulator til å sammenligne utgiftene knyttet til lånet og se hvor mye du kan spare ved å samle lån hos Ikano Bank. Vi tilbyr lån opptil 400 000 kroner med en nominell rente på 7,9 til 15,9 prosent.

 

Hva er forskjellen på effektiv og nominell rente

De fleste vet at det er renten som avgjør hvor dyrt eller billig et lån blir. Men vet du egentlig hva som er forskjellen på effektiv og nominell rente? 

Effektiv rente er som oftest den nominelle renten pluss alle gebyrer på lånet. Det er med andre ord den effektive renten som viser den faktiske prisen på lånet. Når du skal samle lån til et billigere refinansieringslån er det den effektive renten du skal ta hensyn til.

For å finne den effektive renten kan du bruke lånekalkulatoren vår. Den vil også vise deg alle andre kostnader knyttet til lånet, inkludert avdrag, nominell rente, effektiv rente og totale omkostninger. Lånekalkulatoren kan være til god hjelp når du ønsker å se hvor mye du kan spare ved å samle lån gjennom Ikano Lånet. 

Et låneeksempel kan se slik ut:
115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimal nedbetalingstid 15 år.

Bare husk at kalkulatoren viser et estimat. Den endelige renten blir først satt etter søknaden er blitt behandlet.

 

Hvorfor bør du søke refinansiering hos Ikano Bank?

Ikano Bank kan tilby deg et av markedets beste lånerenter, med en nominell rente fra 7,9 til 15,9 prosent. Den endelige renten blir satt på bakgrunn av din personlige økonomi og sikkerhet. 

Som lånekunde hos Ikano Bank får du også tilgang på en rekke gode tilbud og rabatter innenfor mange kategorier. Det gir deg en unik mulighet til å spare penger - enten du skal handle på nett, dra ut å spise eller reise på ferie. Du kan lese mer om Ikano Bank sin fordelsportal her

Sist men ikke minst tilbyr vi alle våre lånekunder en egen lånebeskyttelse. Med en slik forsikring tilknyttet lånet trenger du ikke bekymre deg for de månedlige betalingene dersom du blir syk eller arbeidsløs. 

 

Søk om refinansiering hos Ikano Bank


Ønsker du å samle lån kan vi hjelpe deg med refinansiering på en effektiv måte. Du søker på samme måte som ved forbrukslån, i tillegg oppgir du bare at lånet skal brukes til refinansiering og hvilken banken gjelden står hos. Deretter hjelper vi deg med å samle lånene. 

For å få innvilget et lån hos oss må du oppfylle ville visse kriterier. Disse er en forsikring, både for deg som kunde og banken, om at du kan betjene lånet. Som seriøs aktør innen finans er det vårt ansvar å sikre at våre kunder ikke tar på seg et lån som går utover normale livsoppholdsutgifter. 

Disse kravene er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlige lån. Retningslinjene stiller blant annet krav til betjeningsevne, samlet gjeld og avdragsbetaling. 


Trenger du hjelp til å samle lån i et billigere refinansieringslån? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.