VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Samle all gjeld

Når følelsen av å miste kontrollen på ulike regninger som skyldes kredittkort og smålån begynner å snike seg oppover ryggen, er det kanskje på tide å se etter alternative måter å nedbetale gjelden på. Her kan vi anbefale et refinansieringslån for å få all gjelden samlet på en faktura, i tillegg til å få en bedre rente og bli kvitt unødvendige gebyrer. Lurer du på hvordan dette er mulig og på hvordan vi i Ikano Bank kan hjelpe deg med dette, bør du lese videre.

 

Nominell og effektiv rente

For hvert lån du har, har du fått en effektiv rente. Det er denne som kan gjøre det lånet som en gang var lite til en stor belastning. Den effektive renten er grunnlånet, eller den nominelle renten, pluss alle gebyrer og rentes-renter. Forvirrende? Hold tunga rett i munnen, så skal vi prøve å forklare:
  • Nominell rente: Dette er en markedsbasert rente som også justeres etter kundens betalingsevne. 
  • Betalingsevne: Banken vurderer kundens betalingsevne ut i fra en kredittvurdering. Det vil si at man ser på totalgjeld, betalingshistorikk, formue, inntekt, samt andre punkter som kan fortelle noe om hvor betalingsdyktig en kunde kommer til å være. 
  • Effektiv rente: Dette er den nominelle renten pluss alle gebyrer som årsgebyr, termingebyr, også videre.
  • Rentes-rente: Dersom en regning forblir ubetalt etter forfall kan renten forrente seg. Med andre ord blir lånet dyrere. 
Det er på grunn av de ovenstående punktene at det å samle all gjeld under et lån vil lønne seg. Gammel gjeld fra ulike lån og kredittkort er dyrere å ha enn et nytt lån. Og selv om du kun har ett lån fra gamle tider, kan det også kunne lønne seg å refinansiere dette for å få en bedre rente. 

 

Vi hjelper deg med å samle gammel gjeld

Hos Ikano Bank kan du låne fra 25 000 og inntil 400 000 med en nominell rente som starter på 7,9 % (basert på kundens kredittvurdering).

I tillegg er vi: 
En åpen og ærlig bank som krever ærlighet i retur. Derfor kan vi tilby betalingsutsettelse om noe uforutsett skulle skje, så lenge lånet ikke er misligholdt. 

Vi kan også tilby:
Lånebeskyttelse. Dette er en forsikring som gjør at du ikke trenger å bekymre deg hvis du skulle bli syk, bli arbeidsledig eller permittert. 

Som lånekunde hos Ikano, vil du også få muligheten til å benytte deg av vår fordelsportal innenfor en rekke kategorier:
  • Spisesteder
  • Nettbutikker
  • Ferie
  • Bredbånd
  • Telefoni
  • Leiebil
Ved å søke om et refinansieringslån hos Ikano Bank vil vi kunne hjelpe deg med å samle din gjeld under et lån, slik at du kun vil ha en faktura å forholde deg til. For deg betyr det bedre oversikt og mindre stress. 

Du kan sjekke eksempler på hva et lån hos oss vil koste ved å bruke vår Lånekalkulator

Du behøver heller ikke å bekymre deg for å fikse alt selv. Ved å oppgi navn på banker du har gjeld i samt beløp når du søker om lånet fikser vi resten. 

 

Minimumskrav

Du kan søke om å få lån til å samle din gjeld hos Ikano Bank hvis du oppfyller minimumskravene våre. Det vil si at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger, du må ha fylt 25 og ha bodd i Norge i minimum tre år, og du må ha en minimumsinntekt på 200 000 kr i året. 

For å søke må du fylle ut søknadsskjema og akseptere lånebetingelsene. Mottar du et lånetilbud, må du signere med BankID, og laste opp eventuell nødvendig dokumentasjon.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.