VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake
Med et privatlån kan du gi deg selv økonomisk frihet når du trenger det.

Hva er et privatlån?


Et privatlån er et lån uten sikkerhet i hus, bil eller fast eiendom og tilbys av de fleste banker. Det betyr at du kan bruke lånet til det du ønsker, enten behovet er oppussing, en ferietur eller refinansiering. Med andre ord er et privatlån det samme som et forbrukslån. 

Hvor mye du kan låne, nedbetalingstid og rente varierer fra bank til bank. I tillegg vil rentekostnader bestemmes individuelt, ut i fra en helhetlig vurdering av din personlige økonomi og betalingsevne. 

Forskjellen på privatlån og kredittkortgjeld:
  • Privatlån har som regel lavere rente enn kredittkort.
  • Du får en oversiktlig nedbetalingsplan når du tar opp et privatlån. Kredittkortselskapene krever kun at du skal betale minimum 3% hver måned av det utestående beløpet. Det kan fort bli dyrt i lengden.
  • Du har pengene på konto og slipper unødvendige gebyrer ved betaling av regninger og kontantuttak. 

Hos Ikano Bank kan du søke om lån fra 25 000 til 400 000 kroner, til en nominell rente fra 7,9 prosent.

 

Hva bør jeg bruke et privatlån til?


I utgangspunktet kan du bruke lånet på akkurat det du vil. Samtidig er det lurt å vurdere behovet før du tar opp et lån. Et privatlån er fortsatt et lån som skal betales tilbake. Det nytter ikke å være idealistisk dersom du ikke har mulighet til å betjene lånet. 
  • Uforutsette utgifter
  • Oppussing
  • Refinansiering 

Ettersom forbrukslån som regel har lavere rente enn smålån og kreditter, blir lånet ofte brukt til å dekke større beløp som haster. Takket være relativt lave renter er et forbrukslån også ideelt å bruke til refinansiering. Gjennom en refinansiering kan du finne et lån med lavere rente for å innfri gammel og dyr gjeld. 

Dersom du sitter på flere smålån, vil en refinansiering være særlig lønnsom. Ikke bare vil du redusere de månedlige kostnadene, du vil også få et oversiktlig lån med en fast nedbetalingsplan. Å refinansiere gammel gjeld er derfor for mange veien ut av en rotete økonomi.

 

Hvordan søker jeg om lån?


Ikano Bank er en bank for vanlige mennesker med vanlige behov. Derfor jobber vi for å tilby våre kunder lønnsomme og enkle bankløsninger. 

Det er en enkel prosess å søke privatlån hos Ikano Bank. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere søknaden og laste opp nødvendig dokumentasjon. Normalt tar det et par virkedager til pengene er inne på konto og klar til bruk. 

For å søke om privatlån hos Ikano Bank må du oppfylle følgende vilkår:
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.

Alle søknader blir behandlet individuelt og endelig rente bestemmes ut i fra en helhetsvurdering av din personlige økonomi og sikkerhet.

 

Hvorfor søke lån hos Ikano Bank?


Med et privatlån hos Ikano Bank får du en rekke fordeler. Vi tilbyr lån med gode vilkår, trygge rammer og faste lave renter. 

Som lånekunde hos Ikano Bank får du også tilgang på en rekke gode tilbud og rabatter innenfor mange kategorier. Det gir deg en unik mulighet til å spare penger - enten du skal handle på nett, dra ut å spise eller reise på ferie. Du kan lese mer om Ikanos fordelsportal her

Sist men ikke minst tilbyr vi alle våre lånekunder en egen lånebeskyttelse. Med en slik forsikring tilknyttet lånet, trenger du ikke bekymre deg for de månedlige betalingene dersomdu blir syk eller arbeidsløs. 

Har du spørsmål angående våre privatlån? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.