VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Låne penger med lav rente

Ønsker du å låne penger til en lav rente? Hos Ikano Bank kan vi tilby lån uten sikkerhet til en lav rente som begynner på 7,9%. Du kan låne opptil 400 000.

Tre gode grunner til å låne penger med en lav rente

Mange har behov for forbrukslån til å finansiere ulike formål. Det kan for eksempel være til å realisere drømmer som ferien familien alltid har lyst til å dra på, eller til bryllupet som forloveden alltid har drømt om. Andre gode grunner til å låne er for å pusse opp en bolig for å øke bokomfort eller for å øke verdien ved et fremtidig salg. 

En tredje god grunn til å låne penger med en lav rente er for å refinansiere gjeld. Dersom du har mange smålån og kredittkortgjeld du ikke får nedbetalt, kan det være en god idé å se etter et refinansieringslån. På denne måten vil du få alt samlet på en faktura, slik at du får en bedre økonomisk oversikt samt en lavere rente. Smålån og kredittkort har i utgangspunktet en høy rente. Dermed vil du ved å samle alt i et lån kunne spare penger på for høye renter og unødvendige gebyrer. Når du har kun ett lån å forholde deg til, vil du også kun ha en rente og termingebyr.

 

Hvordan får jeg en lav rente på et lån?

Lurer du på hvordan du kan få den laveste renten, må vi se på hvordan et lån fungerer og hvordan det innvilges. Når banken skal vurdere om det skal innvilges lån til kunden, ser den på kundens kredittvurdering. Her ser banken på forholdet mellom den totale gjelden og total årsinntekt. Dette må samsvare med at kunden har mulighet til å betjene lånet samt dekke alle nødvendige utgifter. Deretter ser banken på betalingshistorikk og eventuelle betalingsanmerkninger. Dersom kunden har en god betalingshistorikk, lav gjeld, og en god årsinntekt, er sannsynligheten for at denne kunden får en lavere rente større. 

Dette er fordi banken ser på kundens betalingsevne som en sikkerhet. I de tilfellene kunden ikke kan vise til en god betalingshistorikk, er det også større sannsynlighet for at denne kunden ikke betaler innen forfall osv. 

Dermed kan du få en lavere rente ved å ordne opp i betalingshistorikk (dersom denne kan forbedres) og når du øker i lønn.

 

Hvorfor velge Ikano Bank dersom du ønsker å låne penger med en lav rente?

Ønsker du å låne penger med en lav rente, kan vi anbefale Ikano Lånet. Her kan vi tilby en nominell rente som begynner på 7,9%-15,9%, som blir vurdert etter en individuell kredittvurdering. Du kan låne fra 25 000 og opp til 400 000 til akkurat det du behøver penger til. 

I tillegg kan vi tilby Lånebeskyttelse, som er en forsikring som gir deg og din familie trygghet i de tilfellene noe uforutsett som for eksempel sykdom eller arbeidsledighet skulle skje. Med denne forsikringen behøver du ikke å bekymre deg for ubetalte regninger fra oss. 

Vi kan også tilby en Fordelsportal der du vil få unike rabatter og fordeler ved å være kunde i Ikano Bank. 

Ønsker du å søke Ikano Lånet? Søk her

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.