VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån til AS

Et aksjeselskap (AS) er en bedrift hvor eierne har betalt inn en aksjekapital fordelt på antall aksjer. Aksjonærene har stemmerett i bedriften, som vektes basert på antall aksjer de eier. Fordelen med et AS er at eierskapet blir spredd, slik at ingen sitter alene med kontrollen eller ender opp med eneansvar for bedriftens gjeld. I et allmennaksjeselskap (ASA) kan aksjer selges til en ubestemt krets, altså allmennheten.  

Skal du starte opp et AS, eller har du planer om å utvide? Hos Ikano Bank har vi løsninger som er tilpasset både AS og privatkunder. Videre kan du lese mer om våre bedriftsavtaler. 

Eller klikk her for å komme rett til bedriftssidene

 

Bedriftsavtaler

For bedriftskunder i privat næringsliv og offentlig sektor, har vi en rekke finansielle løsninger. Vår suksess er avhengig av at du lykkes, og vi tar derfor din bedrift og dine kunder på alvor. På den måten kan du øke både omsetning og antall besøkende til din virksomhet. 

Vi har spesialisert oss på følgende områder for bedriftskunder: 

 • Bedriftskort
 • Leasing
 • Salgsfinansiering
 • Leiefinansiering av driftsmidler og løsøre
Vi tilbyr skreddersydde avtaler for din bedrift, deriblant lojalitetsprogram, kundekort og delbetalingsløsninger. Vi har lang erfaring innenfor en rekke ulike bransjer, og leverer finansieringsløsninger til flere store samarbeidspartnere. Du kan laste ned en oversikt over våre samarbeidspartnere her

 

Lån til AS

Hvis du har planer om å starte et AS og trenger en god måte å håndtere økonomisk uforutsigbarhet på, kan et forbrukslån være løsningen for deg. Dette er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke trenger å stille pant i bedriften, bolig eller annen formuesgjenstand. Denne avtalen innebærer at banken tar på seg en større risiko, og derfor er et forbrukslån dyrere enn mer tradisjonelle lån som boliglån. Banken må ta igjen for den tapte sikkerheten, og gjør dette i form av økt risikopremie. 

De fleste selskaper kommer til et punkt hvor de ønsker å utvide eller investere, og noen ganger kan dette være nødvendig for å sikre videre utvikling. Fleksibel finansiering er viktig ved slike tilfeller. 

For å få innvilget forbrukslån hos Ikano Bank må du oppfylle våre kriterier:

 • Du må ha fylt 25 år
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
 • Du har bodd i Norge i minimum tre år
Dersom du er usikker på om du har råd til å ta opp et forbrukslån, kan du prøve vår lånekalkulator lenger nede på siden. 

Når du søker om lån til AS hos oss, kan du se fram til en enkel søknadsprosess og svar innen kort tid. Dersom du får innvilget søknaden, vil du få penger på konto innen få dager. Med Ikano Lånet kan du låne fra 25 000 og inntil 400 000 kroner med nominell rente fra 7,9%. Du trenger ikke å oppgi noen spesiell grunn til hvorfor du søker om lån. Hva pengene skal brukes på er opp til deg.

Ikano Banks løsninger for bedriftskort, konto, faktura og innkjøpskort, bidrar til fleksibilitet og forutsigbarhet for ditt AS. Dersom du allerede har en bedriftsavtale hos oss eller ønsker å høre mer om lån til AS, vil vi gjerne høre fra deg

 

Leasing

Vi tilbyr også leasingavtaler for AS og andre bedrifter. Leasing kan være en smidig finansieringsform for selskaper som driver med maskiner og annet utstyr. Eksempler på utstyr som kan leases er:
 • Nettbrett og mobiltelefoner
 • Medisinsk- og dentalutstyr
 • Vask- og rengjøringsutstyr
 • IT, kopi og printutstyr
 • Anleggsmaskiner
Fordelen med å lease er at bedriftens kostnader fordeles over den perioden utstyret skal brukes. Dette skaper grunnlaget for stabil inntjening. Ikano Bank skreddersyr løsninger for ditt AS, enten du er kunde eller leverandør. Her kan du lese mer om leasing
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.