VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Kortsiktig lån

Et kortsiktig lån er en betegnelse som ofte er brukt om forbrukslån og kredittkort. Disse lånene bør være kortsiktige på grunn av den høye renten de ofte kommer med. Du bør se etter det lånet som gir deg best rente på sikt slik at du har muligheten til å bruke lenger tid på nedbetalingen i tilfelle det kommer en periode i livet du har behov for det.

Ikano Bank kan tilby en nominell rente som starter på 7,9%. Du kan låne inntil 400 000 kroner, og du kan låne til akkurat det du vil. Vi tilbyr også Ikano Visa som har et av markedets beste fordelsprogrammer. 

 

Hva kan du søke om kortsiktig lån til?

Det finnes mange grunner til at noen har behov for et kortsiktig lån. Det kan være til god hjelp i situasjoner der det dukker opp noen uforutsette utgifter. Det kan også være med på å realisere drømmer som for eksempel bryllup, ferier, hund eller hest, også videre. 

Andre grunner til å søke om et lån er til oppussing av hus eller eiendom. Dette kan være med på å øke verdien, slik at du får igjen mer når du skal selge. Her bør man vurdere om man har behov for en lenger nedbetalingsplan og bør derfor vurdere renten man får på et lån deretter.

Mange ønsker også å refinansiere kredittkortgjelden sin. Dette betyr at du tar opp et høyt nok lån til å betale ut alle du skylder, slik at du kun sitter igjen med et lån. Fordi man ofte får en høyere rente på mindre beløp enn ved høyere beløp, kan det lønne seg å samle alle smålån i et større lån. Ved å samle alt i ett vil du også kun få en faktura å forholde deg til. 

Med andre ord kan det i mange tilfeller være fornuftig å søke om et lån, men det forutsetter at du har muligheten til å betale det ned etterhvert. Det betyr at du har en nedbetalingsplan som fungerer for deg og din økonomi. For å få innvilget et lån, må forholdet mellom den totale gjelden og din inntekt samsvare med at du klarer å betjene lånet. I tillegg vil det være andre faktorer bankene kan se på for å vurdere din betalingsdyktighet som kunde. Deretter er du selv ansvarlig for å vite helt sikkert at du klarer å følge en nedbetalingsplan.

 

Hvorfor bør jeg velge Ikano Bank hvis jeg skal søke om lån eller kredittkort?

På forbrukslån kan vi tilby en nominell rente på 7,90% – 15,9%, avhengig av din kredittvurdering. Med det tør vi å påstå at vi kan tilby et av de rimeligste lånene ute på forbruksmarkedet. 

Vi kan også tilby lånebeskyttelse, som er en forsikring som gir deg trygghet i tilfelle du blir syk eller arbeidsledig. Da behøver du ikke å bekymre deg over ubetalte regninger fra oss. 

I tillegg kan vi tilby en fordelsportal, som vil si at det er mange steder du vil få rabatt og fordeler av å være kunde i Ikano Bank.

 

Søk om lån i dag

Har du bestemt deg for at du ønsker å søke om et kortsiktig lån, og har funnet ut at Ikano Lånet er noe for deg, kan du søke her. Søknadsprosessen er rask, trygg og enkel.

Du trenger kun å signere lånet med din Bank ID fra din bank før vi overfører pengene. Du kan også signere avtalen fra alle enheter, inkludert nettbrett og mobil. 

Er du fremdeles i tvil og har ikke funnet svar på alle spørsmålene dine? Da kan du kontakte oss på telefon 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema

Husk også å sjekke ut vår Facebook-side for nylige oppdateringer, tips og råd.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.