VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Hvor mye kan jeg låne?

Slik kan du realisere dine viktige prosjekter

Et forbrukslån kan hjelpe deg å løse et problem, fikse noe som haster eller gjøre forbedringer som kan skape verdi for deg. Det er et godt alternativ til å spare opp egenkapital, dersom det er viktig å få gjort investeringen raskt. Det koster imidlertid med å finansiere med et lån enn med sparepenger, men med en oversiktlig nedbetalingsplan og litt planlegging behøver ikke kostnaden å bli uforholdsmessig stor, sammenlignet med verdien av å få realisert prosjektet raskt. Det du må finne ut er som regel hvor mye du kan låne. Og hvor mye du bør låne.

Lurer du på hvor mye du kan låne og hva et lån kan koste, kan du e vår Lånekalkulator. Prøv deg frem med ulike lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. Du vil få en liten pekepinn på hva et forbrukslån vil kunne koste per måned og totalt. Husk på at dette er låneeksempler basert på en gjennomsnittlig rente. Renten du får tilbud om er basert på din individuelle kredittvurdering. Det er også denne vurderingen som bestemmer hvor mye du kan låne.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hvordan avgjør vi hvor mye du kan låne?

Ikano Lånet er et forbrukslån uten sikkerhet. Det vil si at vi ikke tar noen form for sikkerhet  / pant i din eiendom. På denne måten åpner vi opp for at folk uten fast eiendom kan søke om lånet. Å låne ut penger uten sikkerhet innebærer imidlertid større risiko for oss som bank. Det er blant annet derfor vi gjør en kredittvurdering av deg og din økonomi.

Kredittvurderingen hjelper oss å finne ut hvor mye du kan låne. Vi sjekker forholdet mellom ønsket lånebeløp, årsinntekt og total gjeld, samt betalingshistorikk. Hvilken rente du får ved et lånetilbud og hvor mye du kan låne er altså basert på denne vurderingen.

Kvinne skaffer seg oversikt over egen økonomi

Søk om forbrukslån i Ikano Bank

Dersom du oppfyller minimumskravene våre, kan du søke om Ikano Lånet. Du må ha: 
  • Fylt 25
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Minimum 200 000 i fast årsinntekt
  • Bodd i Norge i minimum tre år
Hos Ikano kan du låne fra 25 000 til 400 000 med en nominell rente fra 7,9 % til 15,9 %, til det som er viktig for akkurat deg. Vårt rentenivå er blant markedets laveste. Med Ikano Lånet kan du dermed få muligheten til å oppfylle dine fremtidige prosjekter til en rimelig rente. 

Ønsker du å søke om et av markedets rimeligste forbrukslån? Søk her og se hvor mye du kan låne.