VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Hvor mye kan jeg låne?

Har du kanskje en drømmeferie eller et oppussingsprosjekt du har lyst til å realisere, men som du mangler kapital til? Har du snakket om store prosjekter lenge, men aldri kommet i gang? Da kan et forbrukslån være noe for deg. Hos Ikano bank kan du låne inntil 400 000 med en rente som begynner på 7,9 %.

Slik kan du realisere det du alltid har drømt om livet

Et forbrukslån kan hjelpe deg på vei mot å realisere drømmer du har tenkt på lenge. Den største utfordringen mange møter på er å spare opp kapital tidsnok til å gjøre det en har behov for eller ønsker. Dermed kan du se på et forbrukslån som en slags sparing der du deler opp ”sparingen” etter du har finansiert ferien din eller andre prosjekter. Det koster riktig nok med et lån i motsetning til vanlig sparing, men med en smart nedbetalingsplan og planlegging behøver det ikke å koste så veldig mye mer. 

Lurer du på hvor mye du kan låne og hva et lån kan koste, kan du sjekke ut eksempler ved å bruke vår Lånekalkulator. Her kan du velge ønsket sum og ønsket nedbetalingstid. På denne måten kan du få en liten pekepinn på hva et forbrukslån kan koste i månedlige avdrag samt totale kostnader. Husk på at dette er låneeksempler basert på en gjennomsnittlig rente. Renten du får tilbud om er basert på din individuelle kredittvurdering. Det er også denne vurderingen som bestemmer hvor mye du kan låne.

 

Hvordan fungerer et forbrukslån?

Lånet vi tilbyr i Ikano Bank er et forbrukslån uten sikkerhet. Det vil si at vi ikke har mulighet til å ta noen form for sikkerhet av verdi i din eiendom som bolig, hytte eller bil. På denne måten åpner vi opp for at folk uten eiendeler kan søke om lånet. På den andre siden er det også et lån som er risikabelt for oss som bank. Derfor må vi ta en kredittvurdering av deg i det du søker om lånet. Her sjekker vi ditt forhold mellom total årsinntekt og gjeld og betalingshistorikk for å finne ut av din betalingsevne. 

Vi ønsker også at kundene våre skal ha råd til alle andre husholdningsutgifter i tillegg til lånet. Dersom vi ser at dette forholdet er tilstrekkelig, er sannsynligheten stor for at du får innvilget lånet.  

Hvilken rente du får ved et lånetilbud og hvor mye du kan låne er også basert på denne kredittvurdering.

 

Søk om forbrukslån i Ikano Bank

Dersom du oppfyller minimumskravene våre, kan du søke om Ikano Lånet. Blant dem må du ha: 
  • Fylt 25
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Minimum 200 000 i fast årsinntekt
  • Bodd i Norge i minimum tre år
Hos Ikano kan dere låne fra 25 000 til 400 000 med en nominell rente som starter på 7,9%, til akkurat det du ønsker. Enten om det er til oppussing eller drømmereisen, er vi her for deg som en seriøs bank og økonomisk hjelp. Med Ikano Lånet vil du få muligheten til å oppfylle dine fremtidige prosjekter til en rimelig rente. 

Ønsker du å søke om et av markedets rimeligste forbrukslån? Søk her!
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.