VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Hvor mye kan jeg låne?

Forbrukslån – hvor mye kan jeg låne?

Et forbrukslån kan hjelpe deg å løse et problem, fikse noe som haster eller gjøre forbedringer som kan skape verdi for deg. Se hvor mye du kan få i lån og hvor mye du må betale hver måned.

Slik kan du realisere dine viktige prosjekter

Mor og datter i hage

Et forbrukslån kan hjelpe deg å løse et problem, fikse noe som haster eller gjøre forbedringer som kan skape verdi for deg. Det er et godt alternativ til å spare opp egenkapital, dersom det er viktig å få gjort investeringen raskt.

Det koster mer å finansiere med et lån enn med sparepenger, men med en oversiktlig nedbetalingsplan og litt planlegging behøver ikke kostnaden å bli uforholdsmessig stor, sammenlignet med verdien av å få realisert prosjektet raskt. Det du må finne ut er som regel hvor mye du kan låne. Og hvor mye du bør låne.

Hvor mye kan du låne og hvor mye lånet vil koste deg

Lurer du på hvor mye du kan låne og hva et lån kan koste i renter og avdrag, kan du prøve vår Lånekalkulator. Prøv deg frem med ulike lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. Du vil få en liten pekepinn på hva et forbrukslån vil kunne koste per måned og totalt. Husk på at dette er låneeksempler basert på en gjennomsnittlig rente.

Renten du får tilbud om er basert på din individuelle kredittvurdering. Det er også denne vurderingen som bestemmer hvor mye du kan låne.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hvordan avgjør vi hvor mye du kan låne?

Ikano Lånet er et forbrukslån uten sikkerhet. Det vil si at vi ikke tar noen form for sikkerhet  / pant i din eiendom. På denne måten åpner vi opp for at folk uten fast eiendom kan søke om lånet. Å låne ut penger uten sikkerhet innebærer imidlertid større risiko for oss som bank. Det er blant annet derfor vi gjør en kredittvurdering av deg og din økonomi.

Kredittvurderingen hjelper oss å finne ut hvor mye du kan låne. Vi sjekker forholdet mellom ønsket lånebeløp, årsinntekt og total gjeld, samt betalingshistorikk. Hvilken rente du får ved et lånetilbud og hvor mye du kan låne er altså basert på denne vurderingen.

Kvinne skaffer seg oversikt over egen økonomi

Søk om forbrukslån i Ikano Bank

Dersom du oppfyller minimumskravene våre, kan du søke om Ikano Lånet. Du må ha: 
  • Fylt 25
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Minimum 200 000 i fast årsinntekt
  • Bodd i Norge i minimum tre år
Hos Ikano kan du låne fra 25 000 til 400 000 med en nominell rente fra 10,8 % - 15,9 % , til det som er viktig for akkurat deg. Vårt rentenivå er blant markedets laveste. Med Ikano Lånet kan du dermed få muligheten til å oppfylle dine fremtidige prosjekter til en rimelig rente. 

Ønsker du å søke om et av markedets rimeligste forbrukslån? Søk her og se hvor mye du kan låne.
 

Forbrukslån fra Ikano Bank skal være et godt valg for de som trenger fleksibel finansiering. En av de mest fremtredende fordelene er konkurransedyktige renter.

Med en nominell rente som varierer fra 10,8 % - 15,9 % , tilbyr Ikano Bank et av markedets laveste rentenivåer, noe som kan resultere i betydelige besparelser over lånets løpetid. Vi tilbyr lån fra 25 000 til 400 000 kroner, noe som gir deg som kunde fleksibilitet til å finansiere alt fra små prosjekter til større investeringer. Søknadsprosessen er digital og tillater dermed låntakere å søke på nett med automatisk søknadsbehandling og kredittvurdering.

I Ikano Bank krever vi ingen sikkerhet for lånet, noe som åpner for muligheten for flere å søke, inkludert de uten fast eiendom. Ønsker du å søke om et av markedets rimeligste forbrukslån? Søk her og se hvor mye du kan låne.

Tenk gjennom dette før du tar opp lån

Tenk på dette når du tar opp forbrukslån

Når man vurderer å ta opp et forbrukslån, er det viktig å tenke nøye gjennom beslutningen. Det første å vurdere er din egen økonomiske situasjon. Sørg for at du har en stabil inntekt og en solid økonomisk plan for å håndtere de månedlige avdragene.

Det er også viktig å forstå de totale kostnadene forbundet med lånet, inkludert renter og eventuelle gebyrer, og å sammenligne dette med verdien av investeringen du planlegger å gjøre med lånet.

Kredittvurderingen som banken utfører er også viktig å ta hensyn til, da denne påvirker både rentenivået du tilbys og hvor mye du kan låne. En annen viktig faktor er å vurdere alternativene til et forbrukslån, som for eksempel sparing eller andre finansieringsmåter, og å veie disse mot fordelene og ulempene med et forbrukslån. Avslutningsvis; les alltid låneavtalen nøye og forstå alle vilkårene før du forplikter deg.