VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Hjelp til refinansiering av gjeld uten sikkerhet

Føler du kanskje at du har begynt å miste oversikten over de ulike lånene du har? Er du bekymret for at du betaler for mye? Da bør du se etter et refinansieringslån som passer for deg og dine behov. 

Ikano Bank kan hjelpe deg med å refinansiere gjelden din uten at du trenger å stille med sikkerhet, og hos oss har du mulighet til å låne inntil 400 000 kroner. Vår rente starter på 7,9% og vi kan tilby et av markedets rimeligste og beste refinansieringslån.

 

Hva vil det si å låne uten sikkerhet?

Å låne uten sikkerhet betyr at banken ikke setter pant i din eiendom, og på denne måten vil de ikke ha mulighet til å ”selge noe” som tilhører deg hvis lånet blir misligholdt. Det betyr også at renten på et slikt lån er noe høyere enn for eksempel et boliglån eller andre lån der en stiller krav til sikkerhet. Dette er for at banken skal kunne være ”føre var” og ta igjen eventuelt tap på forskudd. 

Det å refinansiere uten sikkerhet er til fordel for de som ikke har mulighet til å stille med sikkerhet, eller til de som ikke trives med tanken på at banken skal ha krav på noe du allerede eier.

Et refinansieringslån hos Ikano Bank er det samme som et forbrukslån der intensjonen med lånet er at vi skal hjelpe deg med å betale ned ”gammel gjeld” i bytte mot en bedre rente. Refinansiering kan enten være at du samler alle smålånene dine under ett lån eller at du har et forbrukslån du ønsker å få en bedre rente på. 

Ved å la Ikano Bank hjelpe deg med å refinansiere gjelden vil du få et bedre tilbud enn det du allerede har, og vi hjelper deg med å innfri lånene dine. For deg betyr det at du slipper å sitte med papirarbeidet selv, og så lenge du har kontroll på hvem du skylder og hvor mye, hjelper vi deg med resten. Dette oppgir du enkelt idet du fyller ut søknaden.

 

Hvorfor bør du søke om hjelp til refinansiering?

Du kan få en økonomisk frihet, bedre rente og spare mer på sikt. Du behøver ikke lenger å betale andre månedlige gebyrer og termingebyrer på en rekke ulike smålån. Med ett lån vil du kun ha ett termingebyr å tenke på. 

Dessuten er renten på smålån ofte dyrere enn høyere lån, og derfor vil det lønne seg å samle alt under ett for å få en lavere rente. Derfor vil du på sikt kunne spare mye på å samle for eksempel kredittkort, smålån og andre typer forbrukslån under ett. Gjeld du har pådratt deg for lenge siden kan altså føre med seg dårligere rentesatser enn dagens rentesatser med færre gebyrer å forholde seg til.

Ved å søke om hjelp til å refinansiere gjelden din hos oss vil du kunne få en større frihet. Det å bryte seg løs fra gammel gjeld, kan hjelpe økonomien din på sikt.  Og det å vite at alt er samlet på en faktura vil hjelpe deg med å holde bedre oversikt, skape mindre stress og skape en følelse av kontroll.

 

Hva koster det å søke om hjelp til refinansiering?

For å få et refinansieringslån innvilget, ser man på samlet gjeld pluss inntekt, og hva dette sier om evnen til å kunne betjene lånet. Det blir foretatt en kredittsjekk, og man blir vurdert etter kredittscore. Hver lånesøknad blir derfor behandlet individuelt.

Hvis du er nysgjerrig på hva et refinansieringslån kan koste, kan du sjekke ut vår lånekalkulator for å se eksempler på hvor mye det kan koste deg.

 

Søk om refinansiering med Ikano Lånet i dag

Alle som oppfyller våre vilkår og krav kan få hjelp til å refinansiere gjelden sin uten sikkerhet. 

Ønsker du å vite mer om hva vi i Ikano Bank kan gjøre for deg? Ta kontakt med vår kundeservice eller les videre på våre nettsider!
 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.