VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forbrukslån for å betale dyr kredittkortgjeld

Har du ett eller flere kredittkort som du har utsatt betalingen på eller bruker lenger tid på enn du hadde forventet? Blir du stresset av tanken på at den neste kredittkortregningen snart dumper ned i postkassen? Da har du kanskje behov for et refinansieringslån.

Hos Ikano Bank kan vi hjelpe deg med å samle og refinansiere dyre kredittkort og smålån. Vi tilbyr lån uten sikkerhet på inntil 400 000 med en rente som begynner på 7,9%.

Lurer du på hva et slikt lån er og hva det kan gjøre for deg bør du lese videre.

 

Refinansieringslån er det samme som et forbrukslån

Et refinansieringslån er i de aller fleste tilfeller et tradisjonelt forbrukslån uten sikkerhet. Dette betyr at du ikke behøver å stille med sikkerhet i for eksempel bolig, bil eller andre formuesgjenstander for å kunne få innvilget din lånesøknad. Med dette er den eneste sikkerheten banken har kundens betalingsevne, og derfor kategoriseres slike lån som høy risiko-lån, da det ikke finnes noen mulighet for å pantsette eiendom i de tilfellene lånet blir misligholdt.

Derfor oppleves ofte renten på forbrukslån som noe høyere enn tradisjonelle boliglån der boligen blir sikkerheten. For å ta igjen for eventuelle tap behøver banken en måte å sikre seg kapital på. Dette gjøres gjennom en høyere rente.

Renten på forbrukslån settes etter marked samt en individuell kredittvurdering. Her ser man på inntekt, betalingshistorikk, gjeld og i noen tilfeller grunnen til hvorfor kunden trenger lånet. I denne artikkelen, hvor grunnen er refinansiering, er dette ofte en god nok grunn til at bankene innvilger et lån dersom alt annet er på plass.

Den eneste forskjellen på et refinansieringslån og et tradisjonelt forbrukslån er derfor at førstnevnte har et spesifikt formål. Dersom banken tilbyr et slikt lån, betyr det som oftest at banken tar seg av tilbakebetalingen mens kunden da sitter igjen med en faktura på ett lån.

Hvorfor lønner det seg å refinansiere kredittkortene dine?

Dersom du har ett eller flere kredittkort du har problemer med å tilbakebetale, kan mye av dette skyldes de forskjellige renter som forsinkelsesrente og rentes-rente som har kommet etterhvert som nedbetalingen har tatt litt lenger tid. I tillegg er det ofte en høyere rente på kredittkort enn lån. Derfor kan det å samle alt under ett lån eller eventuelt et dyrt kredittkort under et nytt og rimeligere lån for å ikke gå glipp av en bedre rente, og for å ikke betale for mye i nedbetalingsperioden.

Dessuten kan det å samle alt under ett gi en følelse av kontroll over privatøkonomien. På mange måter er det godt for sinnet og lettere å kun ha og prioritere en faktura.

Søk om et forbrukslån gjennom Ikano Bank

Vi sier ofte at vi er en folkebank, som er banken for alle. Vi er en seriøs bank som ønsker seriøse kunder. Derfor ønsker vi å hjelpe deg med din privatøkonomi, slik at du kan gripe alle mulighetene og sjansene livet tilbyr.
Vi kan tilby en nominell rente på 7,9 % til 15,9 %, basert på kundens individuelle kredittvurdering.

I tillegg kan vi tilby en Lånebeskyttelse, som er en forsikring som gir deg trygghet i tilfelle du blir arbeidsledig, permittert eller syk. På denne måten behøver du ikke å bekymre deg over ubetalte regninger fra oss.

Ønsker du å søke om et forbrukslån for å betale ned dine kredittkort, kan du komme i gang ved å klikke her.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.