Den beste lånerenten på forbrukslån

Søk om Ikano Lånet

Har du fått uventede regninger i postkassen? Skal du gå til innkjøp av nye møbler? Trenger bilen service? Det finnes utallige grunner til å ta opp et lån. De aller fleste kommer til et punkt i livet hvor man må investere for å komme videre, og behovet for kapital som man ikke har melder seg.

Å velge det lånet som har den beste lånerenten er kanskje fristende, men husk at det er andre forhold som også avgjør hvor mye lånet kommer til å koste deg. 

Hos Ikano Bank tilbyr vi forbrukslån opptil 400 000 kroner med nominell rente fra 7,9%. Klikk her for å komme til lånesøknad.

 

Et forbrukslån gir deg økonomisk fleksibilitet

Dersom du har behov for økonomisk fleksibilitet når pengene ikke helt strekker til, kan et forbrukslån være løsningen for deg. Når du søker om et forbrukslån trenger du ikke å stille med noen form for sikkerhet til banken. Det kreves ikke at du setter pant i boligen, bilen eller annen formuesgjenstand. Dette innebærer at banken tar på seg en større risiko, og gjør opp for usikkerheten ved å ta en høyere risikopremie. Derfor er et forbrukslån dyrere enn for eksempel et boliglån, hvor du stiller boligen som sikkerhet. 

Det finnes mange grunner til at folk tar opp et forbrukslån. De vanligste er:
  • Oppussing
  • Uforutsette utgifter
  • Refinansiering av gjeld
Dersom du har behov for å ta opp et lån, er du kanskje på jakt etter den beste renten. Rente er kostnaden for å leie kapital (penger), og oppgis vanligvis som prosent per år. Du kan tenke på renter som en godtgjørelse for å stille kapital til disposisjon. Når du låner penger av banken, må du betale for å ta i bruk bankens kapital. Når du setter inn penger på en bankkonto, er det banken som betaler deg i form av renter for at du gjør kapital disponibelt for dem.

 

Beste lånerente

Mange banker og aktører vil nok hevde at de har den beste lånerenten, men pass på at du leser det som er skrevet med liten skrift før du signerer på den første og beste avtalen. Det er ikke bare lånets rente som avgjør hvor mye lånet kommer til å koste deg i det lange løp. Det kan følge med gebyrer som kan gjøre lånet dyrere enn det først så ut som. Før du tar opp et lån bør du derfor lese nøye igjennom avtalevilkårene. 

Har du søkt til en bank som lovet deg den beste lånerenten, men fått et annet tilbud enn du hadde forventet? Dette er vanligere enn du kanskje tror. Bankene gjør en individuell vurdering av deg basert på blant annet betalingsevne, og har også interne retningslinjer og regler å forholde seg til. Hva slags lånerente som blir satt, er unikt i hvert tilfelle. Derfor kan du ende opp med å få en annen rente enn du hadde sett for deg. 

For å søke forbrukslån hos Ikano Bank må du oppfylle følgende vilkår:
  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum tre år
På bakgrunn av denne informasjonen blir renten bestemt. Tilbudet du mottar fra oss er uforpliktende, og du kan derfor selv vurdere om vi har den beste lånerenten. Vi kan love deg en rettferdig gjennomgang av søknaden din, og vi skal gi deg den beste renten vi klarer basert på informasjonen du gir oss. 

Ved å bruke vår lånekalkulator, kan du få et estimert svar på hva slags rente vi kan tilby. Vi forteller deg ikke hvilket lån du skal benytte deg av, men lar deg selv bestemme hvor du kan få den beste lånerenten.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

180 000 kr o/5 år, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.