VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Beste refinansieringslån

Med et av markedets beste refinansieringslån kan du gi deg selv et billigere lån og ta tilbake kontrollen over en uoversiktlig privatøkonomi.

I dag er det lett å få tak i både smålån og kreditter. Rentefri kreditt kan virke fristende når plutselige behov oppstår og økonomien ikke helt strekker til. Betaler du derimot ikke tilbake med en gang, kan lånet fort vokse seg langt større enn nødvendig. I slike situasjoner kan et av markedets beste refinansieringslån være første skritt mot en ryddig økonomi.

Du har sikkert hørt snakk om refinansiering før og at det gir deg flere fordeler, men vet du hva begrepet egentlig innebærer?

 

Hva er et refinansieringslån?

Et refinansieringslån er et lån som brukes til å innfri gammel og dyr gjeld. Målet er å skaffe et nytt lån med lavere rente, slik at man får et billigere lån totalt. Det kan kanskje høres litt bakvendt ut å ta opp et nytt lån for å få en ryddig økonomi, men med et av markedets beste refinansieringslån har du gode muligheter til å redusere lånet betraktelig.

Betaler du i tillegg ned på flere smålån og kreditter, eller har mistet oversikten over privatøkonomien, kan du ved å bake gjelden i et felles lån gi deg selv bedre oversikt. Det er helt klart lettere å forholde seg til én faktura i måneden. Dessuten vil du med et refinansieringslån få en fast nedbetalingsplan som gjør det lettere å betale ned lånet. 

Ikano Bank tilbyr refinansieringslån fra 25 000 til 400 000 kroner, uten sikkerhet.

 

Finn et av markedets beste refinansieringslån

For at refinansieringen skal lønne seg må du finne et nytt lån med bedre vilkår enn det du har på den eksisterende gjelden. Ettersom smålån og kreditter har en gjennomsnittlig effektiv rente på 20-30 prosent, vil du stort sett alltid tjene på å refinansiere slike lån. 

Med Ikano Lånet kan du få et markedets beste refinansieringslån, til en nominell rente fra 7,9 prosent. Dermed kan du redusere månedsbeløpet kraftig. Ikke minst vil du spare mye på å kutte ut doble og nødvendige rentekostnader og gebyrer. 

For å finne ut hvor mye du kan låne i et refinansieringslån hos Ikano Bank, kan du bruke vår lånekalkulator. Den vil gi deg en oversikt over alle kostnader knyttet til lånet, slik at du enkelt ser hvor mye du kan spare hver måned. Med lavere månedsbeløp i måneden har du også mulighet til å betale inn mer hver måned, slik at du kan bli gjeldsfri raskere. 

Du kan når som helst innfri hele gjelden, dersom du skulle få anledning til det.

 

Hvorfor velge Ikano Bank?

Når du tar opp lån hos Ikano Bank, får du også tilgang på en rekke fordeler. Blant annet får du tilgang på en egen Fordelsportal, med en rekke gode tilbud og rabatter innenfor mange kategorier som spisesteder, nettbutikker og ferie. 

Som ekstra beskyttelse til våre lånekunder tilbyr vi forsikringen Ikano Lånebeskyttelse. Med denne forsikringen slipper du å bekymre deg for de månedlige betalingene dersom du blir syk eller arbeidsledig. Ved sykdom, arbeidsledighet eller permittering i over 30 dager vil forsikringen hjelpe deg  økonomisk. Ved kritisk sykdom og dødsfall kan gjelden på kortet slettes. 

Ikano Bank er en bank for vanlige mennesker med vanlige behov. Vi vet at ingen ønsker å betale mer enn de strengt tatt må. Derfor tilbyr vi et av markedets beste refinansieringslån med gode vilkår, faste lave renter og en fast nedbetalingsplan. Dette er nyttige verktøy når du skal ta tilbake kontrollen over privatøkonomien og bli gjeldsfri. 

Det er også enkelt å søke refinansieringslån hos Ikano Bank. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett, oppgi at lånet skal brukes til refinansiering samt oppgi hvilken bank det eksisterende lånet står hos. Deretter gjør vi resten for deg. 


Er du på jakt etter et av markedets beste refinansieringslån? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.