VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Vi fornyer oss

Rabattene endres

Fra 1. juli dobler vi dagligvarerabatten!

Vi vil at Ikano Visa skal gi deg de fordelene som skaper mest verdi. Fra og med 1. juli endrer vi rabattene. Vår kundeundersøkelse viste at flertallet ønsket et enklere rabattprogram, med færre, men faste rabatter. Vi kutter derfor ut månedsrabattene, som vi ser har kunnet virke kompliserte og kanskje også vanskelige å følge med på.

Dobbel rabatt på dagligvarer

Dagligvarerabatten er vår mest populære rabatt. Fra 1. juli dobler vi den, slik at du får 2 % rabatt – hele året! Rabatten gjelder i alle dagligvarebutikker, både i Norge og utlandet. Den gjelder til og med om du handler på nett!

Fra 1. juli får du dobbel rabatt på dagligvarer med Ikano Visa

2 % rabatt hos Shell

Du får fortsatt 2 % på alt du handler hos Shell i Norge, siden mange av dere ønsket rabatt på drivstoff. Med Ikano Visa får du altså 2 % både på drivstoff, utstyr til bilen og en matbit på veien. 

Du får fortsatt 2 % rabatt hos Shell i Norge

Spar hver dag – helt automatisk!

Vi tror at endringen vil gjøre det enda enklere å utnytte fordelene i kortet ditt! Spar på dine daglige innkjøp, helt automatisk! Rabattene beregnes fremdeles på samme måte, ved hjelp av Visas bransjekoder. 
Les om hvordan beregningen fungerer

Du kan fortsatt spare inntil 500 kr/md og inntil 3 000 kr/år. For å få maks ut av rabattene dine anbefaler vi at du betaler fakturaen til forfall.

I tillegg til det har du fortsatt Ikano Dealpass, som gir deg spesialtilbud hos en rekke nettbutikker, spisesteder og reiseoperatører.

Ønsker du å utsette betalingen? Du kan fortsatt velge inntil 9 måneders utsettelse for kjøp over 2 500 kroner.
Les mer

Vi svarer på dine spørsmål

Lurer du på noe i forbindelse med endringen, eller er det noe annet vi kan hjelpe deg med? Vårt kundesenter er på plass alle hverdager fra 9 til 18.

Kontakt oss