VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Kredittkort uten sikkerhet

At man kan få kredittkort uten sikkerhet betyr ikke at hvem som helst kan få et. Det betyr at banken ikke har mulighet til å sette pant i for eksempel eiendom som hytte eller bolig for å være sikret i tilfelle kunden misligholder lånet. Man må allikevel være sikker på at man oppfyller minimumskravene banken har satt før en søker. 

Ser du etter et kredittkort som passer for de fleste behov og bruk, kan vi anbefale Ikano Visa. Hos oss får du både fordelsprogram og reiseforsikring i tillegg til at vi har gode betingelser og vilkår.

 

Hvorfor bør du ha et kredittkort? 

Hensikten med et kredittkort er ikke at du skal bruke mer penger enn du har, men at det skal være en hjelpende hånd i situasjoner der man for eksempel har dårligere råd enn vanlig, ved handel over nett eller i utland, og for å få de ulike fordelene ved bruk. Det kan også være en trygghet å ha i tilfelle uhellet er ute og du trenger penger raskt. 

Det følger også mange fordeler med å bruke et kredittkort, da mange bedrifter har inngått fordelsavtaler innenfor ulike kategorier. 

Ved å handle med Ikano Visa for eksempel deltar du i en rekke fordelsprogrammer. 
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner

Les mer om fordelsprogrammet til Ikano Visa her.

Mange ser også på kredittkort som et ”gratis” lån så lenge du betaler kreditten innen den gebyrfrie perioden er omme i tillegg til at det kan gi en økonomisk frihet og bedre rettigheter.

 

Reiseforsikring Ikano Visa

I tillegg til dette følger det også en reiseforsikring med mange kort. Når du betaler mer enn 50 % av din reise med ditt Ikano Visa, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Forsikringen dekker deg, din ektefelle, samboer eller registrerte partner og hjemmeboende barn under 23 år på reise i inntil 90 dager.

I tillegg kan det være tryggere å bruke et kredittkort i utlandet enn ditt vanlige brukskort på grunn av svindelgarantien som følger med kortet. Skulle brukskontoen din bli svindlet, er det ikke noe garanti for at du vil få pengene tilbake. Det er det derimot med et kredittkort.

 

Andre forsikringer 

Har du noen gang fylt feil drivstoff på bilen? Da er du forsikret dersom du har betalt hele drivstoffbeløpet med ditt Ikano Visa, dekker vi inntil 3000 kroner av saneringen og bytte av drivstoffilter. 

I tillegg kan du tegne en betalingsforsikring idet du søker om kredittkort. Dette vil gi deg en forsikring i tilfelle du blir arbeidsledig eller syk, og det vil hjelpe deg med å opprettholde dine betalingsforpliktelser når du trenger det mest.

 

Betalingsutsettelse

Noen ganger har man behov for å prioritere andre utgifter. Med Ikano Visa, har du mulighet til å utsette betalingen, og du betaler heller ingen renter  i denne perioden. Den eneste kostnaden du trenger å betale er et utsettelsesgebyr som vil variere ut i fra hvor lang utsettelse du har behov for.

 

Søk Ikano Visa 


Ikano Visa er et av markedets beste kredittkort. Du kan bruke det på alle steder merket med Visa-symbolet, både butikker, servicesteder og minibanker. I Norge er det nesten 55 000 brukersteder, og totalt i hele verden finnes det mer enn 29 millioner brukersteder. Du kan også betale med Ikano Visa når du handler på nett, og overføre penger til egen konto. 

Søk her