VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Kredittkort uten årsavgift

Er du på jakt etter et kredittkort uten årsavgift kan vi anbefale deg å sjekke ut Ikano Visa. Hos oss er det ingen årsgebyrer, ingen etableringsgebyr og ingen effektiv rente ved kjøp før forfall. Vi kan også tilby en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager, i tillegg til en kjøpsfinansiering som gir deg mulighet til å velge delbetaling til en gunstig rente, og et unikt fordelsprogram.

 

Vi tilbyr noen av de beste fordelene

Ikano Visa har et helt unikt fordelsprogram, og det var nettopp dette som gjorde at vi ble blant vinnerne i E24 sin kredittkort-test

Når du bruker kredittkortet, får du blant annet: 
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner

I tillegg får du månedsrabatter. I 2018 kan du for eksempel få 3% rabatt på alle kjøp i annen valuta enn norske kroner. Dermed lønner det seg å ta med seg sitt Ikano Visa til utlandet i sommer.

Les mer om fordelsprogrammet til Ikano Visa her. Rabattene du finner her kan du få i både fysiske butikker og ved handel på nett.

 

Et visakort med forsikringer

I tillegg til at kredittkortet har et bra fordelsprogram og ikke har noen årsavgift, kommer det også med noen forsikringer:

Tankefeilforsikring: Har du betalt hele drivstoffbeløpet med ditt Ikano Visa, dekker vi inntil 3000 kroner av saneringen og bytte av drivstoffilter hvis du har vært uheldig og fylt feil.

Reise- og avbestillingsforsikring: Betaler du 50% av reisen med kredittkortet ditt, får du med en reise- og avbestillingsforsikring som dekker deg hjemmeboende barn under 23, og din ektefelle/samboer/partner. 

Vi kan også tilby en forsikring som hjelper deg med å opprettholde dine betalingsforpliktelser når du trenger det mest. Sjekk ut Ikano Betalingsbeskyttelse for å vite mer.

 

Betalingsutsettelse

Med Ikano Visa har du mulighet til å utsette betalingen, og da betaler du heller ingen renter i denne perioden. Den eneste kostnaden du må betale er et utsettelsesgebyr. Dette vil variere ut i fra hvor lang utsettelse du har behov for.

 

Hvordan velge riktig kredittkort?

Er du fremdeles usikker på om Ikano Visa er det rette kredittkortet for deg, kan vi prøve å hjelpe deg litt på vei.

For å finne det kredittkortet uten årsavgift som passer dine behov, må du se etter det kredittkortet som passer for deg. 

Ønsker du for eksempel å utnytte fordelene det kommer med, bør du vurdere det kredittkortet som gir deg tilgang til de beste fordelene for deg. 

Skal du bruke det som et kortsiktig lån, bør du finne ut av hvilket kort som gir deg den beste renten. 

Ser du etter et kort som inkluderer reiseforsikring slik at du ikke behøver å tenke på det neste gang du skal ut å reise, bør du se etter det kortet som kan gi deg den beste reiseforsikringen. Hvor mange ganger har du ikke reist på enten lengre eller kortere turer og kanskje glemt å bestille reiseforsikring? Og de fleste gangene har det nok gått fint. Men selv når du bare reiser rundt i Skandinavia er det lurt å ha en reiseforsikring. Dermed lønner det seg å ha et kredittkort som har reiseforsikring inkludert.

 

Søk i dag

Alle de ovenstående punktene får du inkludert i Ikano Visa.

Ikke gå glipp av et av markedets beste kredittkort – Søk her.