VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Kredittkort bedrift

Har du behov for et kredittkort til din bedrift til innkjøp av kontorrekvisita eller til dagligvarehandel, kan vi anbefale en av våre samarbeidspartnere. Ikano Bank har inngått en samarbeidsavtale med Coop og Ikea, hvor du på IKEA vil få en handlekonto der du har muligheten til å handle alt til kontoret, og hvor du gjennom COOP vil få et bedriftskort med inntil 300 000 kroner i kredittramme. 

 

IKEA Bedriftskonto

Dersom du og din bedrift handler mye på IKEA, kan en bedriftskonto være en smartere løsning. Dette er en fakturaordning for bedrifter og organisasjoner som kan benyttes på alle ved alle IKEAs varehus i Norge. Her tilbys det 30 dagers rentefri kreditt, på samme måte som et kredittkort. 

Dette er fordelene med en IKEA bedriftskonto:
Med bedriftskontoen kan du få en kredittgrense opptil 300 00 kroner. Det er ingen årsavgiften eller etableringsgebyr, og du kan søke om opptil 10 kort på samme kundenummer der hvert kort kan merkes med eget navn. Du kan handle det du måtte ønske i varehuset og betaler som normalt i kassa, eller du kan handle fra jobben. 

Ønsker du å vite mer om hvordan din bedrift kan få IKEA bedriftskonto, kan du ta kontakt med vår kundeservice per telefon 66 85 86 00 eller gjennom vårt kontaktskjema

 

Coop Bedriftskort 

Handler din bedrift mye i Coops butikker, kan dere spare mye på å ha et Coop bedriftskort. 
Dette er også et kort som kan benyttes bensinstasjoner som Circle K, Best og 123 automatstasjoner. 

Fordelene med Coop bedriftskort er:
Med kortet kan du få opptil 300 000 i kredittramme, du kan få valgfritt antall kort tilknyttet hver konto, du får drivstoffrabatt på utvalgte bensinstasjoner og du får 15 % rabatt på mobilabonnement hos Talkmore Bedrift. I tillegg vil din bedrift få kjøpeutbytte og medlemsfordeler dersom dere registreres som Coop medlem. 

Andre fordeler kan være en enklere økonomistyring. Bedriften vil motta en faktura som er oversiktlig og spesifisert, og du kan når som helst sjekke disponibelt beløp og få en oversikt over alle kjøp gjennom ”Min Side”. Du mottar to fakturaer månedlig hvor du har 32 dagers betalingsfrist. 

Ønsker du å vite mer om hvordan din bedrift kan få Coop bedriftskort, kan du ta kontakt med vår kundeservice per telefon 66 85 86 00 eller gjennom vårt kontaktskjema

 

Ikano Visa – for privatpersoner

Dersom du ønsker å ha ansvaret for innkjøp til bedriften, kan du også som privatperson søke om Ikano Visa. Dette vil gi deg som privatperson flere muligheter. Videre skal vi liste opp noen av fordelene ved å bruke vårt Ikano Visa:
  • Du får 2 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • Du får 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner i Norge
I tillegg vil du også få tilgang til en app med et stort antall spesialtilbud innenfor i ulike bransjer, som spisesteder, nettbutikker og ferieoperatrører.  

Med Ikano Visa har du til 50 dagers rentefri kreditt dersom du betaler fakturaen ved forfall. 

Kredittkortet kommer også med reiseforsikring inkludert, dersom du betaler 50 % av beløpet med kortet. 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan søke og om hvordan kredittkortet Ikano Visa fungerer, kan du lese mer her.

 

Søk i dag

Ønsker du å søke om bedriftskonto hos Coop eller IKEA? Ser du nytten av et privat kredittkort som Ikano Visa? Da anbefaler vi at du søker, slik at du kan ta fatt i de unike rabattene og mulighetene så snart som mulig. Ved smart bruk er det mye å spare. Les mer om Ikano og hvordan vi kan hjelpe din bedrift her.