VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Hvordan bestille kredittkort på nett?

Med Ikano Visa får du et litt annerledes kredittkort. Du får samme fordeler som ved ordinære kredittkort, og du får i tillegg rabatt på dine daglige innkjøp.

Mange forbrukere velger å bestille kredittkort for å gi seg selv økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Det er også mange fordeler knyttet til det å betale med et kredittkort. Ved å bestille kredittkort som en ekstra finansieringsmulighet, kan du for eksempel gi deg selv økonomisk fleksibilitet når du trenger det, og betaler du innen den gitte rentefrie fristen trenger ikke kjøpet koste deg noe ekstra. 

Er du flink til å betale i tide, kan et kredittkort faktisk være en lønnsom betalingsmåte. Særlig når du er ute på reise eller handler på nett. Kredittkort er nemlig utstyrt med Chargeback, noe som innebærer at du kan få refundert pengene dine dersom en selger ikke respekterer dine rettigheter når du kjøper over nett. Det samme gjelder hvis kortet ditt blir belastet av andre enn deg, som ved svindel eller tyveri.

 

Faste rabatter i kortet

Dersom du skal bestille kredittkort, hvorfor ikke velge et kort som gir deg faste rabatter - uten at du trenger å be om det? 
Med Ikano Visa har du alltid faste rabatter i kortet ditt:
  • 2 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
Dagligvarerabatten beregnes så lenge brukerstedet er tilknyttet Visa. Dette gjelder både i Norge og i utlandet. Du kan lese mer om rabattene våre her.

 

Gode forsikringsordninger

Det ligger en Reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet ditt. Denne kommer godt med, enten du skal bestille reise eller det oppstår uventede ting underveis på ferieturen. For å aktivere reiseforsikringen, må du betale mer enn 50 % av reisen med ditt Ikano Visa. Forsikringen dekker både deg og samboer/ektefelle samt hjemmeboende barn under 23 år, når du er på reise i inntil 90 dager.

Du får også med en Tankefeil-forsikring inkludert i kortet. Denne gir deg en ekstra forsikring dersom du er uheldig og det oppstår en skade. Dersom du for eksempel fyller feil drivstoff på bilen, vil kortet dekke inntil 3000 kroner i kostnader for sanering av tanken og bytte av drivstoffilter - så lenge beløpet er betalt med ditt Ikano Visa-kort. 

Som Ikano Visa-kunde kan du også bestille Ikano Betalingsbeskyttelse som er en ekstra forsikring dersom du blir arbeidsledig eller syk over lengre tid. 

 

En egen portal med spesialtilbud

En annen fordel med å bestille kredittkort hos Ikano Bank er tilgangen til en portal med spesialtilbud Der får du en mengde gode rabatter innen flere kategorier:
  • Spisesteder
  • Nettbutikker
  • Ferie
  • Bredbånd
  • Telefoni
  • Leiebil

Spesialtilbudene kommer i tillegg til de fordelene du allerede har som Visa-kunde. Et godt sparetips er å gå innom portalen før du skal handle på nett. Her kan du sjekke om det er tilbud på produkter og tjenester du skal kjøpe. Du kan spare mye på å benytte rabattene.

 

 

Slik bestiller du kredittkort hos Ikano Bank

Ønsker du å bestille kredittkort, gjøres dette gjennom vårt søknadsskjema på nett. Du signerer med BankID eller BankID på mobil og får svar på skjermen. Dersom søknaden blir innvilget, vil du få tilsendt ditt Ikano Visa og tilhørende PIN-kode i posten. 

Ikano Visa skiller seg ut fra de fleste kredittkort på markedet med sine faste rabatter for deg som forbruker. Våre kunder er vanlige mennesker med vanlige behov. Derfor ønsker vi å gi deg muligheten til å spare når du kjøper essensielle ting til familien og hjemmet. 


Skal du bestille kredittkort? Send inn en søknad i dag eller kontakt med oss for eventuelle spørsmål, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.