VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Nytt treningsutstyr uten å investere?

Oppnå større handlekraft med leasing

I treningsbransjen er riktig utstyr sentralt for å lykkes. Utstyret er kapitalkrevende, og tunge investeringer kan fort legge beslag på store deler av virksomhetens kapital. I tillegg opplever bransjen skarp konkurranse og kontinuerlig press på lønnsomheten. Mange aktører ser at det ikke er hensiktsmessig, kanskje heller ikke forsvarlig, å finansiere innkjøp med egenkapital. Dette har gjort leasing til en veletablert og anerkjent form for finansiering i bransjen.

Treningsapparat

Leasing forenkler driften

Strategisk kunderådgiver Christian Kjelsberg har hjulpet treningsbransjen med leasing i en årrekke. - Ved å lease maskiner og utstyr oppnås inntil 100 % finansiering. Du slipper å investere, men du kan benytte utstyret akkurat som om du hadde eid det. Med en leasingavtale betales et fast beløp, som regel månedlig, fordelt over avtaleperioden, la oss si fem år. Dette skaper forutsigbar budsjettering og forenklet regnskapsføring, samtidig som det kan være skattemessig fordelaktig, påpeker Kjelsberg.

- Når man vurderer nyanskaffelser bør man også ta med i betraktningen at leasing gjør det mulig å jevnlig oppgradere til mer moderne utstyr. Vi ser at dette utgjør et slagkraftig og viktig konkurransefortrinn, spesielt for en del typer treningsutstyr, der utviklingen av funksjonalitet og smartteknologi går svært raskt, forklarer Christian Kjelsberg, som til daglig jobber med å finne gode løsninger tilpasset hver enkelt bedrift.  

Leasing passer for alle

Alt av treningsapparater kan leases. Hos Ikano Bank kan tilleggsutstyr og tjenester, som for eksempel frakt og montering, inngå som en del av leasingavtalen.  Leasing av treningsutstyr kan være aktuelt for de fleste aktører innen treningsbransjen:

  • Små og store treningssentre
  • Hoteller som tilbyr treningsfasiliteter
  • Eiendomsutviklere som vil etablere trimrom i boligkomplekser
  • Bedrifter som vil gi ansatte mulighet for en treningsøkt på arbeidsplassen
Kvinne på trening

- Både private og offentlige foretak kan velge leasing som finansieringsform, forteller Christian Kjelsberg. - Vi i Ikano Bank skreddersyr løsninger som passer nettopp din type virksomhet. Vi foretar deretter en kredittvurdering av foretaket ditt. Når avtalen er signert kan utstyret leveres og tas i bruk, avslutter Kjelsberg.

Vil du se hva leasing kan utgjøre for din bedrift?

Prøv vår leasingkalkulator. Velg kategorien "Helse- og treningsutstyr" og deretter riktig type. Tast deretter inn kjøpesum og ønsket avtaleperiode. Kalkulatoren anslår månedlig leasingbeløp, slik at du får en pekepinn. Send oss beregningen, sammen med litt informasjon om hva slags treningsutstyr som skal anskaffes, så utarbeider vi et konkret tilbud.

Åpne kalkulatoren

Etter at avtaleperioden er over har du som kunde mulighet til å inngå ny leasingavtale på nytt og oppgradert utstyr. På denne måten holder du deg relevant og konkurransedyktig i ditt marked. Dersom dette ikke passer kan det avtales utkjøp eller tilbakelevering. Du råd og oppfølging gjennom hele kundeforholdet, enten du har spørsmål, endrede behov eller ytterligere investeringer du ønsker hjelp til.