VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Leasing av skogsmaskin

Vi kan hjelpe deg med trygg og fleksibel finansiering

Skogsdrift er en bransje preget av hardt arbeid og stor uforutsigbarhet. Gjennom vårt samarbeid med kunder og samarbeidspartnere i bransjen  har vi i Ikano Bank lært hvorfor de er ekstra opptatte av trygghet og fleksibilitet. Vi har spesialisert oss på leasing av skogsmaskiner, og vi har inngått handelsavtale med MEF (Maskinentreprenørenes Forbund) sin avdeling for skog.

Utfordrende arbeidsforhold

Mannskapet som jobber døgnet rundt ute i skogen driver i en sårbar bransje. Tørke, barkebilleangrep og naturkrefter kan stikke kjepper i hjulene - nesten bokstavelig talt. Sesongsvingninger utgjør også en faktor. Ikano Bank har stor respekt for disse hardtarbeidende aktørene, og vi ser at de krevende rammebetingelsene skaper et behov for ekstra fleksibilitet når det trengs som mest. Som finansieringspartner kan vi gjennom leasing av skogsmaskiner bidra med en økt trygghet for driften og økonomien.

Skogsdrift er krevende arbeid. Leasing av hogstmaskiner og lastbærere kan gjøre driften enklere,

Vi skaper trygghet

Vi i Ikano Bank Leasing vet at effektiv skogsdrift krever svært kostbart utstyr. Hvert team opererer en kraftig hogstmaskin og tilhørende lassbærer. For enkelte maskiner kan tilgjengeligheten være begrenset; det gjelder å slå til når muligheten byr seg.

Ikano Bank skreddersyr leasingavtaler for både nytt og brukt utstyr. Vi tilbyr ekstra lang avtaleperiode for leasing av skogsmaskiner, med kontrakter på inntil 8 år, i visse tilfeller lenger. En lang avtaleperiode skaper forutsigbarhet og trygghet. Leasing av skogsmaskiner gir også firmaets økonomiavdeling en enklere jobb, både med budsjettering og regnskapsføring. 

Leasingrådgivere Christian Kjelsberg og Jan Amundsen deltar på overlevering av hogstmaskin
Christian Kjelsberg og Jan Amundsen fra Ikano Bank Leasing trives godt ute i felten sammen med kunder og samarbeidspartnere

Slik jobber vi

Når vi jobber med leasing av skogsmaskiner ser vi verdien av ekstra tette relasjoner med våre kunder og partnere. Vi har tilegnet oss inngående kunnskap om drift og utstyr i skogsbransjen, og vi deltar på messer, på befaringer ute i felten og på overlevering av utstyr.

I tillegg har Ikano Bank en handelsavtale med MEF Skog. Vi kan derfor gi ekstra gode betingelser til bedrifter som er medlem av forbundet.

Å være tett på kunden gjør at vi forstår virksomhetens utfordringer og behov. Vi er tilgjengelig og tilstede. Dette tror vi gjør oss til en foretrukket partner på leasing av skogsmaskinger.

Ønsker du å snakke med oss om leasing av skogsmaskiner? Kontakt leasingrådgiver Christian Kjelsberg på telefon 95 96 40 64 eller e-post christian.kjelsberg@ikano.no.

Prøv leasingkalkulatoren

Ønsker du å regne litt på egenhånd? Benytt vår kalkulator for å få en pekepinn på hva leasing av skogsmaskin kan utgjøre per måned. Velg kategori "Anleggs-, skogs- og landbruksmaskiner" og deretter "Skogsmaskin" som type utstyr. Basert på ønsket kjøpesum, avtaleperiode og eventuell startleie kan du estimere beløp.

Gå til kalkulatoren