VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Beste leasingavtale

Leasing er en populær og attraktiv finansieringsform, som i økende grad brukes av norsk næringsliv. Mer enn 35 % av næringslivets anskaffelser i 2017 ble leasingfinansiert.

Som bedrift kan det lønne seg å lease istedenfor å kjøpe. For det første slipper du å binde kapital for å fullføre kjøpet. For det andre slipper du å forskuttere momsen av det totale beløpet. Samtidig får du utgiftsført leasingbeløpet i regnskapet og kan spare skatt i hele leasingperioden. 

Leasing betyr også fleksibilitet for bedriften din. Dette er fordi kostnadene av det leasede utstyret fordeles over den perioden det benyttes, i motsetning til et tradisjonelt kjøp. På denne måten vil du frigjøre driftskapital som kan investeres i bedriftens kjernevirksomhet uten å belaste likviditeten. Dette vil igjen kunne utgjøre et grunnlag for økt inntjening. 


Hva slags utstyr kan leases?

Gjennom Ikano Bank kan din bedrift lease det meste av driftsutstyr. Eksempler kan være medisinsk utstyr, rengjøringsutstyr, treningsutstyr, automater, produksjonsutstyr, anleggsmaskiner, IT-utstyr, kontormaskiner og mye mer.

Ved å velge en leasingavtale gjennom oss, tilbyr vi løsninger for både deg som kunde og deg som leverandør. Enten du er kunde eller leverandør vil vi kunne tilby deg en leasingavtale best mulig tilpasset din virksomhet og dine behov.

 

Beste leasingavtale for din bedrift

En god leasingavtale vil kunne gi din bedrift økt fleksibilitet og bedre økonomi. Istedenfor å binde opp kapital har du muligheten til å investere den i andre deler av bedriften, slik at du skaper et godt grunnlag for inntjening. Kostnadene knyttet til det leasede utstyret fordeles jevnt utover leasingperioden og gir deg full forutsigbarhet. Hele leasingbeløpet utgiftsføres i regnskapet, og på den måten oppnår du en skattefordel. 

Faste månedsutgifter gir mer forutsigbar budsjettering og enklere regnskapsføring. 

 

Beste leasingavtale for deg som leverandør

 Ved å kunne tilby dine kunder en leasingavtale med Ikano Bank vil du ha et godt verktøy tilgjengelig i salgsprosessen. Kanskje vil flere av kundene dine også finne produktene dine oppnåelige.

Som leverandør vil du kunne oppnå økt lønnsomhet fordi leasing betyr sikre innbetalinger og bedre dekningsgrad. Leasing gir mulighet til raskere oppgradering til nytt og moderne utstyr. Dette vil kunne gi mer fornøyde kunder, og dermed økt omsetning og lojalitet for deg som leverandør.

Våre samarbeidspartnere ønsker å jobbe med oss fordi vi har fleksible leasingløsninger som er lønnsomme for alle parter. Vi ønsker å være en samarbeidspartner med kompetanse på din bransje, for å kunne forstå deg og dine kunders behov. Vi vet verdien av trofaste partnere, og vår fremgang bygger på at du gjør gode forretninger. 

 

Hvem er Ikano?

Ikano Bank ønsker å tilby deg en best mulig leasingavtale. Dette får vi til ved å ta din virksomhet på alvor, og ved å gjøre det enkelt for deg å være kunde hos oss. Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, som ble stiftet av Ingvar Kamprad i 1943. Våre verdier gjenspeiles av bakgrunnen vår:
  • Sunn fornuft og enkelhet
  • Våge å gå egne veier
  • Jobbe sammen

Hos Ikano Bank er vi opptatt av å jobbe sammen for å finne de beste løsningene. Vil du vite mer er du velkommen til å ta kontakt med oss for en hyggelig leasingprat.

Her kan du lese mer om å lease hos Ikano Bank