Slik finner du Norges billigste forbrukslån

Søk om Ikano Lånet

Har du bestemt deg for å ta opp et forbrukslån? Et forbrukslån kan være en god løsning dersom du har behov for økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Kanskje du har satt for deg å finne Norges billigste forbrukslån, men sliter med å få oversikt i mylderet av ulike banker, aktører og tilbud. 

Mange aktører som driver med kreditt- og lånevirksomhet hevder at de har Norges billigste forbrukslån, men her kan det være store forskjeller. Bankene gjør en individuell vurdering av hver låntaker basert på blant annet betalingsevne og interne retningslinjer, og derfor kan du ende opp med å få et helt annet tilbud enn du hadde forventet. 

Hos Ikano Bank kan du låne fra 25 000 og inntil 400 000 kroner med en nominell rente fra 7,9 %. Vi kan ikke love at du får Norges billigste forbrukslån hos oss, men vi kan love deg at vi skal gi deg det beste tilbudet basert på din økonomiske situasjon. 

 

Hvem er vi?

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, som ble grunnlagt av Ingvar Kamprad i 1943. IKEA hadde følgende slagord: Inte för de rika, men för de kloka. Ikano Bank er bygget opp rundt de samme ideene. 

Våre verdier er:
  • Sunn fornuft og enkelhet
  • Våge å gå egne veier
  • Jobbe sammen
Hos Ikano Bank ønsker vi oss vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. Vi er opptatt av ærlige forhold med kundene våre, og vi ønsker å jobbe sammen for å finne løsninger. Enten du søker lån privat eller på vegne av en bedrift, er du velkommen til å ta kontakt med oss

Les mer om våre verdier her. 

Ikano Bank tilbyr finansielle løsninger til både bedrifter og privatpersoner. Våre banktjenester omfatter blant annet produkter som lån og kredittkort, og for bedriftsmarkedet har vi spesialisert oss på leasing, leiefinansiering og salgsfinansiering. 

 

Forbrukslån fra Ikano Bank

Alle kan søke om forbrukslån hos Ikano Bank, men for å få innvilget lånet må du oppfylle våre vilkår. Vi ønsker å hjelpe deg med å realisere dine drømmer og planer, men vi ønsker ikke at du skal ta på deg et lån som du ikke klarer å håndtere. Du må selv ha kontroll på at du klarer å håndtere terminbeløpene ved siden av de vanlige regningene dine. Før du søker forbrukslån bør du derfor gjøre en nøye vurdering av hvorfor du har behov for ekstra finansiering. 

Vilkår for å søke lån hos Ikano Bank:

  • Du må ha fylt 25
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum tre år
Du trenger ikke å oppgi noen spesiell grunn til hvorfor du søker. Hva pengene skal gå til er opp til deg. 

Dersom du får innvilget søknaden vil du motta en kredittavtale og et tilbud fra oss. På den måten kan du selv vurdere om vi har Norges billigste forbrukslån. Det er viktig at du setter deg godt inn i kredittavtalen, som inneholder vilkår som du må forholde deg til under hele lånets løpetid. 

Klikk her for å søke på Ikano Lånet. 

 

Hva skjer hvis jeg ikke klarer å betale tilbake?

Når du er på utkikk etter Norges billigste forbrukslån, bør du ikke kun fokusere på å finne den billigste renten. Nedbetalingstid og gebyrer kan ha stor innvirkning på hva lånet kommer til å koste deg. Det billigste forbrukslånet vil ikke være så billig lenger hvis du ender opp med skyhøye forsinkelsesgebyrer.

Hos Ikano Bank vet vi at livet kan by på overraskelser, og vi ønsker å hjelpe våre kunder dersom uhellet skulle være ute. Hvis du har problemer med å håndtere nedbetalingen anbefaler vi at du tar kontakt så raskt som mulig. Sammen kan vi finne en løsning som passer begge parter. 
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.