Lån til hus

Søk om Ikano Lånet

Ønsker du å utvide eller investere penger i boligen, uten å utvide boliglånet? Da bør du vurdere å ta opp et forbrukslån. Hos Ikano Bank kan du låne opptil 400 000 kroner uten sikkerhet, slik at du kan skape drømmeboligen.


Din bolig – din drøm

 
Hvordan du bor, er viktig for livskvaliteten. Kanskje er dere mange som bor litt trangt sammen og ønsker å bygge på huset, eller kanskje du alltid har drømt om et boblebad på terrassen? Hva du drømmer om er opp til deg. Vi i Ikano Bank vet at boligdrømmen er viktig for mange, og tilbyr derfor forbrukslån til store og små prosjekter i huset.


Lån til huset


Hvis du allerede har boliglån, har du mulighet til å utvide lånet for å dekke for eksempel oppussing. Dette kan være gunstig for deg som ikke har et alt for høyt boliglån fra før av. Har du derimot en samlet gjeld som overstiger brutto årsinntekt fem ganger, er det ikke sikkert du får utvidet boliglånet. 

Ved et forbrukslån trenger ikke låntaker å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Siden det ikke stilles krav til pant, vil et lån uten sikkerhet føre til ekstra risiko for banken. Derfor er renten høyere enn hva den er ved boliglån. Renten på forbrukslån er likevel lavere enn renten på smålån og dyre kreditter. 

Hvis du er usikker på hvilket lån som er riktig for deg, kan du bruke vår lånekalkulator. Da kan du enkelt sjekke hvor mye du kan låne, og hva lånet vil koste deg i måneden.


Når det lekker i rørene


Alle opplever uforutsette hendelser, og noen ganger har man behov for økonomisk fleksibilitet. Et hus krever mye vedlikehold, i blant på kort varsel. Kanskje lekker det i et vannrør, eller kanskje du har vært så uheldig å få utøy i veggene. Et lån uten sikkerhet kan være løsningen når slike behov oppstår. 

Hos Ikano Bank kan du låne fra 25 000 til 400 000 kroner uten sikkerhet. Hva du ønsker å bruke pengene på, er opp til deg.


Økt verdi på boligen


Å investere i oppussing er lurt fordi det kan øke verdien på boligen. Et hus som er velholdt og fremstår godt stelt, er mer attraktivt for fremtidige kjøpere. Ved en visning er husets utseende noe av det første boligkjøpere legger merke til. Derfor kan det være lurt å investere penger i for eksempel malearbeid, gressplen, blomsterbed og andre ting som påvirker husets fasade. 

Hvis du skal flytte og ønsker høyest mulig avkastning på boligen, gjør du lurt i å investere i oppussing og vedlikehold av huset. Et forbrukslån har som regel kortere nedbetalingstid enn et boliglån, noe som kan gi lavere rentekostnader på sikt og et billigere lån. 

Med Ikano Lånet kan du låne penger til huset med gode vilkår og en enkel nedbetalingsplan. Les mer om lånet her.


Hva må du gjøre for å søke lån til hus?


I Ikano Bank er vi opptatt av å tilby økonomisk fleksibilitet ved livets små og store utfordringer. Enten du trenger penger til å realisere drømmeboligen eller vedlikeholde huset, kan du søke lån hos oss. Å eie et hus er som å være prosjektleder i sitt eget hjem. Prosjekter som oppussing og utvidelse kan planlegges, mens andre prosjekter som vedlikehold og reparasjoner kan oppstå på kort varsel. 

For å få innvilget lån hos Ikano Bank må du oppfylle visse kriterier:
  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum tre år

Les mer om kredittavtalen med Ikano Lånet her.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.