Finansiering av prosjekter i boligen

Søk om Ikano Lånet

Trenger du hjelp til å finansiere prosjekter i boligen? Da kan et forbrukslån være løsningen for deg.

Trenger du hjelp til å finansiere prosjekter i boligen? Da kan et forbrukslån være løsningen for deg. trenger det, uansett om du trenger penger til oppussing, vedlikehold eller noe helt annet. Her har vi samlet noen nyttige tips til deg som har behov for finansiering av bolig.

 

Prosjekt: bolig

Hvordan du bor er viktig for livskvaliteten. Hvis du mistrives i ditt eget hjem, har du det kanskje ikke så bra ellers i livet. Boligen skal være ditt fristed, hvor du kan nyte tid alene eller sammen med familien. Kanskje har du alltid drømt om en vinterhage hvor du kan underholde gjester, kanskje har du alltid ønsket deg en terrasse, eller kanskje dere har blitt flere i familien og trenger å bygge på huset. Noen måter å investere i bolig er:
  • Oppussing
  • Utvidelse
  • Vedlikehold
Vi i Ikano Bank vet at boligdrømmen er viktig for mange, og tilbyr derfor finansiering til store og små prosjekter i huset. Hos oss kan du låne fra 25 000 og inntil 400 000 kroner uten sikkerhet, med nominell rente fra 7,9%.

 

Finansiere bolig med forbrukslån

At et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, betyr at du ikke trenger å stille med pant i boligen eller annen formuesgjenstand. Banken tar derfor på seg en større risiko ved et forbrukslån enn for eksempel et boliglån, hvor boligen står som pant. Av denne grunn er et forbrukslån dyrere enn et boliglån. Det er allikevel billigere enn å ta opp smålån og dyre kreditter. 

Hvis du ønsker finansiering av bolig med et forbrukslån fra Ikano Bank, må du oppfylle våre vilkår. Disse er:  

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum tre år
Klikk her for å lese mer om Ikano Lånet

Du trenger ikke å oppgi noen spesiell grunn til hvorfor du søker om forbrukslån. Hos Ikano Bank vet vi at livet kan by på store og små overraskelser, og at man noen ganger trenger økonomisk fleksibilitet. Enten du trenger penger fordi kjøleskapet har røket eller fordi du vil sette opp et boblebad på terrassen, kan du søke om finansiering til det fra oss.

 

 

Finansiering av bolig øker verdien

Å investere i bolig er lurt, fordi det øker verdien på boligen. Et hus som er velholdt, moderne og godt stelt er mer attraktivt for fremtidige kjøpere enn et hus som har forfalt. Ved en visning er husets utseende noe av det første boligkjøpere legger merke til. Det kan derfor være lurt å investere i for eksempel malearbeid, gressplen, blomsterbed og andre ting som påvirker husets fasade. 

På denne siden har vi samlet noen nyttige tips til ditt neste interiørprosjekt

Hvis du skal flytte og ønsker høyest mulig avkastning på boligen, gjør du lurt i å investere i oppussing og vedlikehold. Et forbrukslån har som regel kortere nedbetalingstid enn et boliglån, noe som kan gi lavere rentekostnader på sikt og et billigere lån. Dersom du velger å finansiere investeringen gjennom et forbrukslån fra Ikano Bank, kan vi love deg gode vilkår og en enkel nedbetalingsplan.

 

Hvem er vi?

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, møbelvarehuset som ble grunnlagt av Ingvar Kamprad i 1943. Våre banktjenester omfatter produkter som lån og kredittkort. Vi er opptatt av ærlige forhold med kundene våre, og gode verdier i alt vi gjør. Vi kalles oss selv en folkebank, og vi ønsker oss vanlige folk med vanlige behov som våre kunder. Våre verdier er:
  • Sunn fornuft og enkelhet
  • Våge å gå egne veier 
  • Jobbe sammen
Her kan du lese mer om våre verdier

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

180 000 kr o/5 år, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.