Finansiering

Søk om Ikano Lånet

Av og til strekker ikke økonomien til og man har behov for ekstra finansiering.

Ikano Bank er en bank som har forståelse for at behov oppstår og at uforutsette utgifter er en del av hverdagen. Derfor tilbyr vi enkle og attraktive løsninger for finansiering for våre kunder. 

Vi har løsninger tilpasset de fleste behov og våre banktjenester omfatter blant annet produkter som lån og kredittkort. 

 

Ikano Lånet: når det uforutsette skjer

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med pant i form av eiendom eller eiendeler. Det gir deg friheten til å bruke lånet til akkurat det du ønsker.

Med Ikano Lånet får du et fleksibelt lån, med en nominell rente fra 7,9 prosent. Du kan låne fra 25 000 til 400 000 kroner. Husk likevel at et forbrukslån er en forpliktelse som skal betales tilbake. Du bør derfor bruke en slik finansiering til noe du faktisk kan få bruk for. 

Med Ikano Lånet får du flere fordeler:
 • Lave renter
 • Gode vilkår
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Tilgang til en egen fordelsportal

Når du søker om forbrukslån hos Ikano Bank får du ikke bare et gunstig lån, du får også tilgang til en egen fordelsportal med rabatter og tilbud innen ulike kategorier. Vi tilbyr også en lånebeskyttelse knyttet til lånet, slik at du er trygg dersom du skulle bli arbeidsledig eller syk og ikke lenger har tilstrekkelig finansiering tilgjengelig.

 

Ikano Visa: når du trenger fleksibel økonomi i hverdagen

Ikano Bank tilbyr også kredittkort. Dette er en ypperlig finansiering når du har behov for å dekke mindre beløp eller trenger en ekstra økonomisk buffer i hverdagen.

Mange forbinder kanskje kredittkort med gjeld, men det trenger ikke nødvendigvis være tilfellet. Et kredittkort kan gi deg mange fordeler, som rentefrie perioder, forsikring mot handel på nett og reiseforsikring. 

Med Ikano Visa får du et kredittkort utenom det vanlige. Du får samme gode fordeler som andre kredittkort, men vi gir deg også det lille ekstra. 

Hver gang du handler med Ikano Visa får du:

 • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
 • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
 • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
Rabatten aktiveres automatisk hver gang du handler med visakortet. I tillegg til disse faste rabattene, har vi hver måned også unike månedsrabatter på ulike brukersteder tilknyttet en bestemt bransje. Disse gjelder både i Norge og i utlandet. 

Som Ikano Visa kunde får du både en Reise- og avbestillingsforsikring og en Tankefeil-forsikring inkludert i kortet. Som en ekstratjeneste tilbyr vi også Ikano Betalingsbeskyttelse, som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å ikke kunne betale tilbake det du skylder. Dersom du blir syk eller arbeidsledig, vil betalingsbeskyttelsen tre inn og dekke innbetalingen for deg.

 

Hvem kan søke om finansiering hos Ikano Bank?

Alle som tilfredsstiller våre minimumskrav kan søke finansiering hos oss. Disse inkluderer: 

 • Du må fylt 25 år
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
 • Du har bodd i Norge i minimum 3 år
Før vi kan gi deg et lånetilbud, gjør vi en kredittsjekk av deg. Denne er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forbrukslån uten sikkerhet, og sikrer at du faktisk har mulighet til å betjene lånet. Du kan lese mer om disse retningslinjene her

 

Hvem er Ikano Bank?


Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, men er i dag en del av det uavhengige selskapet Ikano-gruppen. Begge ble etablert av familien Kamprad - grunnleggeren bak IKEA. 

Møbelforetakets opprinnelige slagord Inte för de rika, men för de kloka stemmer på mange måter for vår virksomhet også. Våre kunder er nemlig vanlige mennesker, med vanlige behov. Med det i bakhodet er vi opptatt av å tilby løsninger innen finansiering basert på sunn fornuft. Våre produkter og tjenester skal være lønnsomme, både for privatpersoner og bedrift. 

I tillegg til forbrukslån uten sikkerhet, tilbyr vi også finansiering innen leasing, kredittkort og ulike fordelsprogrammer. 


Trenger du ekstra finansiering? Ta gjerne kontakt med oss for hjelp, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

180 000 kr o/5 år, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.