Få lån til bobil

Søk om Ikano Lånet

Et lån til bobil kan hjelpe deg å realisere drømmen om en sommer langs Norges langstrakte veier. 

Mange nordmenn drømmer om en sommer langs veien. Faktisk nådde salget av bobiler rekordnivå i 2017 og denne trenden ser ikke ut til å snu. Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) har beregnet at det i dag er rundt 170 000 bobiler og campingbiler registrert på nordmenn. Antall bobiler ligger på rett under 50 000, mens campingvogner er rundt regnet til 119 000. 

Har du planer om å skaffe et sommerhjem på hjul? Hos Ikano Bank kan du søke om lån til bobil opptil 400 000, uten sikkerhet.

 

Finansier bobilen med et gunstig forbrukslån

Dersom du vurderer å kjøpe en bobil eller campingvogn, kan et forbrukslån være en måte å finansiere kjøpet på. Som ved alle lån er det viktig å vurdere egen betjeningsevne først, slik at du får et lån du kan leve med og ikke havner i den klassiske gjeldsfella. Har du derimot orden på økonomien og velger et lån med gunstige renter, kan et forbrukslån være et godt alternativ.

Du bør likevel tenke igjennom et par punkter før du søker om lån til bobil:
  • Hva er lånebehovet ditt?
  • Har du mulighet til å betjene dette lånet?
  • Har lånet lave renter?
  • Har lånet gode vilkår og betingelser?
  • Kommer lånet med en gunstig nedbetalingsplan?
  • Er aktøren seriøs?
Selv om de fleste leter etter et lån til bobil med lavest mulig rente, vil alle disse faktorene samlet avgjøre hvor mye lånet vil koste deg. Et lån med lav rente kan ha høye termingebyrer, og motsatt. 

 

Velg lån og nedbetalingstid ut i fra verdien på bobilen

Dersom du velger å ta opp et lån til bobil, er det viktig at du betaler ned gjelden i takt med et eventuelt verdifall på bilen. Da slipper du å betale ned på restgjeld den dagen du eventuelt skal selge bobilen igjen. Som hovedregel bør ikke bobilen være eldre enn 15 år når lånet er nedbetalt. 

For å beregne de totale omkostningene på et lån til bobil, kan du bruke vår lånekalkulator. Her får du oppgitt alle kostnader til lånet, slik at du enkelt kan samle låneutgiftene med verdien på bilen. Lånekalkulatoren er også et nyttig verktøy når du skal sette opp et budsjett over din fremtidige økonomi - og dermed hjelpe deg til å finne et lån som passer din livssituasjon. 

Ikano Lånet er et forbrukslån, eller lån uten sikkerhet, og stiller derfor ingen krav til sikkerhet i eiendom. Du kan derfor fritt bruke lånet på den bilen du vil. Renten på lånet er flytende og følger det generelle rentenivået i Norge. Utover dette tilbyr vi lån til bobil fra en nominell rente fra 7,9 prosent. Den endelige renten bestemmes ut i fra en individuell kredittvurdering av deg som kunde. 

 

Hvem kan søke om lån til bobil?

For å få innvilget lånet, stiller vi imidlertid visse krav til deg som søker. Dette er for å sikre at du faktisk har mulighet til å betjene lånet - uten at det skal gå på bekostning av livsoppholdsutgifter og annen gjeld. 

For å søke lån til bolig må du derfor tilfredsstille disse kravene:

Våre minstekrav er:

  • Du må ha fylt 25.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.
At banken stiller krav til deg som søker sier noe om hvor seriøs aktøren her. Våre krav følger Finanstilsynets retningslinjer for forbrukslån og du kan derfor være trygg på å få et gunstig lån med trygge rammer. Du kan lese mer om våre lånevilkår her

  

Søk lån til bobil i dag


Dersom du har bestemt deg for å ta opp et lån til bobil, kan dette gjøres enkelt og raskt hos Ikano Bank. Du fyller bare ut vårt søknadsskjema på nett. Så snart vi har mottatt søknaden, vil vi foreta en kredittsjekk av deg. Ved positivt svar vil du bli bedt om å signere elektronisk med BankID og laste opp nødvendige dokumenter som lønnsslipp og selvangivelse. 

Normalt vil pengene være inne på konto i løpet av et par virkedager. 

Har du behov for et lån til bobil? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 88 eller gjennom vårt kontaktskjema
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.