Shell MasterCard Ikano Bank

Søk om Shell MasterCard

Ønsker du å søke om et MasterCard som tilbyr gode fordeler, anbefaler vi at du søker om vårt Shell MasterCard gjennom Ikano Bank.

Bruker du bilen din mye og har derfor behov for å fylle mye drivstoff, er dette et kort som er gunstig for deg.  Når du bruker Shell MasterCard får du nemlig en dobbel drivstoffbonus i 30 dager hvis du er ny kunde, 1% i Trumf-bonus på alle kjøp i hele verden, 10 % rabatt på leiebil fra Rentalcars.com. I tillegg til disse fordelene er alle kjøp gebyrfrie, og det er heller ingen årsgebyrer eller etableringsgebyr.

 

Slik fungerer et kredittkort

Et MasterCard er et kredittkort som inneholder lånt kreditt. Det vil si at den disponible kreditten er klar til bruk, men koster ingenting før den blir brukt. Dette er den største forskjellen på et forbrukslån og et kredittkort. Får du innvilget et forbrukslån, begynner som regel renten å løpe etter at lånet har blitt overført. 

Betaler du innen forfall vil du også få en rentefri periode. Men nedbetalingen kan også skje over en kortere eller lengre periode der du må betale renter av det utestående beløpet. Normalt kommer kredittkort med en rentefri periode på 40-50 dager, og med Shell MasterCard kan du få opptil 50 dagers rentefri kreditt.

 

Shell MasterCard gjennom Ikano: Dette er fordelene

Når du bruker Shell MasterCard vil du få Trumf-bonus på 1% på alle kjøp og 40 øre Trumf-bonus på drivstoff. Dette er en bonus du etterhvert kan ta ut i kontanter eller overføre til din brukskonto.

Andre fordeler kan være:
Alle kjøp du gjør med ditt Shell MasterCard er gebyrfrie i både Norge og utlandet. Det vil si at du ikke behøver å bekymre deg for unødvendige gebyrer som du ikke hadde regnet med. 


Du vil gjennom å bruke MasterCard kunne få trygge kjøp verden over da dette er et kort som aksepteres på mer enn 30 millioner butikker, nettbutikker, minibanker, reisebyråer, restauranter og hoteller verden over. 

Har du behov for litt ekstra kreditt,  kan du søke om inntil 75 000 kroner i kreditt på vårt Shell MasterCard. 

Shell MasterCard har heller ingen årsavgift eller etableringsgebyr. Det vil si at du ikke betaler for å få det, og heller ingen unødvendige årsgebyrer som plutselig dukker opp. Med andre ord koster det ingenting å ha kortet, så lenge du betaler ned den brukte kreditten innen forfall. 

Kort oppsummert kan det være mange fordeler ved å bruke kredittkortet smart. Det vil gi deg muligheten til å redusere drivstoffkostnader samt samle opp Trumf-bonus som du kan benytte deg av senere. 

 

Hva bør du passe på dersom du ønsker å søke om et MasterCard?

Det er mange som har gode opplevelser ved å bruke kredittkort. Du bør likevel vurdere om MasterCard er noe for deg og hva du skal bruke det til. Dette er fordi et kredittkort har ofte en høyere rente enn et vanlig forbrukslån, da det er ment som et kortsiktig lån uten sikkerhet. 

I de tilfellene en trenger økonomisk støtte til et spesifikt formål der en trenger en lenger nedbetalingsplan, anbefales det at en søker om et lån for å spare penger. Har du behov for et lån, kan vi anbefale Ikano Lånet. Lånet vårt har en rente som starter på 7,90% og du kan låne inntil 400 000. Ønsker du å vite mer, kan du lese mer her.

 

Ønsker du å søke?

Har du bestemt deg for at Shell MasterCard gjennom Ikano er noe for deg, kan du enkelt søke her

Lurer du på noe, kan du ta kontakt via vårt kontaktskjema eller lese mer om kortet her.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.