Ser du etter markedets beste kredittkort?

Søk om Ikano Visa

Ser du etter markedets beste kredittkort? Da kan det være lurt å huske på at alt er relativt. Det som er det beste for en behøver ikke nødvendigvis å være det beste for deg. Alle har forskjellige forbruksvaner og har derfor ulike behov. Det som kan kategoriseres som det beste kredittkortet er det som gir deg fordeler og rabatter i tillegg til en lav rentesats og gebyrer. 

I 2014 ble Ikano Visa kåret til et av de beste kredittkortene i E24 sin kredittkort-test. Vinnerresultatet ble basert på det unike fordelsprogrammet som er inkludert i kortet. 

 

Hva menes med det beste kredittkortet?

Skal du se på hva som er det beste kredittkortet for deg, bør du vurdere hva du skal bruke det til. Planlegger du kun å utnytte fordelene det kommer med, bør du vurdere det kredittkortet som gir deg tilgang til de beste fordelene. Skal du bruke det som et lån derimot, bør du finne ut av hvilket kort som gir deg den beste renten. Eller kanskje er du på jakt etter et kort som inkluderer reiseforsikring slik at du ikke behøver å tenke på det neste gang du skal ut å reise? Da bør du se etter det kortet som kan gi deg den beste 

Med Ikano Visa får du alt dette i et kort. 

 

Fordelene som gjør Ikano Visa til det beste kredittkortet

Hvor mange ganger har du ikke reist på enten lengre eller kortere turer og kanskje glemt å bestille reiseforsikring? Og de fleste gangene har det nok gått fint. Men selv når du bare reiser rundt i Skandinavia er det lurt å ha en reiseforsikring. Dermed lønner det seg å ha et kredittkort som har reiseforsikring inkludert.

Betaler du mer enn 50 % av din reise med Ikano Visa, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Forsikringen dekker deg, din ektefelle, samboer eller registrerte partner og hjemmeboende barn under 23 år på reise i inntil 90 dager.

I tillegg følger det en svindelgaranti med kortet, og derfor kan det lønne seg å bruke kredittkort  utlandet. Skulle brukskontoen din bli svindlet, er det ikke noe garanti for at du vil få pengene tilbake. Det er det derimot med et kredittkort.

 

Andre forsikringer

Har du betalt hele drivstoffbeløpet med ditt Ikano Visa, dekker vi inntil 3000 kroner av saneringen og bytte av drivstoffilter hvis du har vært uheldig og fylt feil. 

Vi kan også tilby en forsikring som hjelper deg med å opprettholde dine betalingsforpliktelser når du trenger det mest. Sjekk ut Ikano Betalingsbeskyttelse for å vite mer.

I tillegg til dette vet vi at en av og til har behov for å prioritere andre utgifter. Med Ikano Visa har du mulighet til å utsette betalingen, og da betaler du heller ingen renter i denne perioden. Den eneste kostnaden du må betale er et utsettelsesgebyr. Dette vil variere ut i fra hvor lang utsettelse du har behov for. 

 

Fordelsprogram med Ikano Visa

Er du fremdeles ikke overbevist om at Ikano Visa er det beste kredittkortet for deg? Da bør du lese videre.

Ikano Visa kommer med helt unikt fordelsprogram, og det var nettopp dette som gjorde at vi ble blant vinnerne i kredittkorttesten til E24 i 2014. 
Ved å bruke kortet får du:
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
  • Månedsrabatter innen bestemte bransjer hver eneste måned.

Les mer om fordelsprogrammet til Ikano Visa her.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.