Kredittkort

Søk om Ikano Visa

Hvorfor skal du gå til anskaffelse av et kredittkort, tenker du? Fordi det kan være lønnsomt, sier vi. Det kan være en trygghet å ha et i tilfelle uhellet er ute og du trenger penger raskt. I tillegg kan det ofte følge mange fordeler med å bruke et kredittkort fordi mange bedrifter har inngått en fordelsavtale med de forskjellige kredittkortselskapene og bankene. Mange kort inneholder også en reiseforsikring. 

Kredittkort er med andre ord et ”gratis” lån så lenge du betaler kreditten innen den gebyrfrie perioden er omme. Det kan gi deg økonomisk frihet og bedre rettigheter. 

Hensikten med et kredittkort er ikke at du skal bruke mer penger enn du har, men at det skal være en hjelpende hånd i situasjoner der man for eksempel har dårligere råd enn vanlig, ved handel over nett eller i utland, i tillegg til de ulike fordelene man får ved bruk. 

Med Ikano Visa får du både fordelsprogram og reiseforsikring.

 

Vær trygg på reisen med ditt kredittkort 

Dessverre går ikke alle reiser som planlagt, og da er det viktig å ha en reiseforsikring. Når du betaler mer enn 50 % av din reise med ditt Ikano Visa, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Forsikringen dekker deg, din ektefelle, samboer eller registrerte partner og hjemmeboende barn under 23 år på reise i inntil 90 dager.

I tillegg kan det være tryggere å bruke et kredittkort i utlandet enn ditt vanlige brukskort på grunn av svindelgarantien som følger med kortet. Skulle brukskontoen din bli svindlet, er det ikke noe garanti for at du vil få pengene tilbake. Det er det derimot med et kredittkort. 

 

Andre forsikringer 

Har du noen gang fylt feil drivstoff på bilen? Det er lettere enn du skulle tro... Har du derimot betalt hele drivstoffbeløpet med ditt Ikano Visa, dekker vi inntil 3000 kroner av saneringen og bytte av drivstoffilter. 

I tillegg kan du tegne en betalingsforsikring idet du søker om kredittkort. Dette vil gi deg en forsikring i tilfelle du blir arbeidsledig eller syk, og det vil hjelpe deg med å opprettholde dine betalingsforpliktelser når du trenger det mest.

 

Fordelsprogram 

Det kan være mye å hente i å bruke ditt kredittkort fornuftig. Velger du å handle de stedene ditt kort har fordelsavtaler, vil du kunne spare mye i lengden. 

Ved å handle med Ikano Visa, deltar du i en rekke fordelsprogrammer. 
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
Les mer om fordelsprogrammet til Ikano Visa her.

 

Kredittkort – Til å betale de uforutsette utgiftene

Trenger du penger nå, men lønnen begynner å ta slutt, kan det være greit å ha et kredittkort liggende i tilfelle. Noen måneder kan det komme flere uforutsette utgifter enn forventet, og det er dessverre bare sånn livet er, og det er ikke alltid vi kan gjøre noe med dette. Da kan det være godt å vite at en har litt ekstra penger. Selv om pengene er lånte, er den store fordelen at du har mulighet til å betale ned lånet før renten begynner å løpe, slik at de lånte pengene ikke koster deg noe.

 

Betalingsutsettelse

Noen ganger har man behov for å prioritere andre utgifter. Med Ikano Visa, har du mulighet til å utsette betalingen, og du betaler heller ingen renter  i denne perioden. Den eneste kostnaden du trenger å betale er et utsettelsesgebyr som vil variere ut i fra hvor lang utsettelse du har behov for. 

 

Hvorfor bør du ha Ikano Visa hvis du ønsker å ha et kredittkort?

Ikano Visa er et av markedets beste kredittkort. Du kan bruke det på alle steder merket med Visa-symbolet, både butikker, servicesteder og minibanker. I Norge er det nesten 55 000 brukersteder, og totalt i hele verden finnes det mer enn 29 millioner brukersteder. Du kan også betale med Ikano Visa når du handler på nett, og overføre penger til egen konto. Det inneholder forsikringer og fordeler. Med Ikano Visa er du trygg til de gangene du skulle ha behov for ekstra penger eller trygg handel. 
 

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.