Hvordan sjekke saldo på mastercard

I dag er det enklere enn noen gang å følge med på saldoen på kortet ditt. Bankkortet har vært knyttet opp til nettbanken i lang tid, og nå kan du også bruke nettbanken til å sjekke saldoen på mastercardet ditt. Dermed kan du enkelt få en oversikt over alle transaksjoner og utestående gjeld til enhver tid.


Mastercard tilknyttet nettbanken

Mange velge å søke om mastercard i samme bank som de har opprettet en brukerkonto. Fordelen med det er at alle kort er tilknyttet samme nettbank. Dermed kan du enkelt overføre penger mellom kontoene dine og du har full kontroll på alle kort på et og samme sted. 

Samtidig er det ikke sikkert at mastercardet tilknyttet banken din har den beste renten. Det er store forskjeller på den effektive renten og vilkårene på kredittkort, så her vil du alltid gjøre det lurt i å vurdere kortet opp mot bruken. Skal du bruke mastercardet til å disponere pengene dine, og betaler innen den rentefrie perioden, er det ikke sikkert renten er den mest avgjørende faktoren. 

Betaler du ikke innen den rentefrie perioden, bør du derimot velge et kort med lavest mulig rente. Selv om du velger et mastercard fra et annet kredittkortselskap, vil du få samme mulighet til å sjekke saldoen i en nettbankløsning.


Ikano Visa - kredittkortet for deg med vanlige behov

Det er mange fordeler med å eie et kredittkort. Så lenge du bruker kortet med fornuft, er disiplinert og betaler innen den rentefrie perioden kan et kredittkort være en gunstig og fleksibel løsning i hverdagen. 
Et kredittkort er smart når:
  • Du skal handle på nett
  • Du skal bestille reise (inkludert reiseforsikring)
  • Du skal bruke kort i utlandet
  • Du trenger ekstra økonomisk fleksibilitet i hverdagen
  • Du skal handle på brukersteder tilknyttet rabattordninger

De fleste kredittkort kommer med innebygde forsikringer. De vanligste er reiseforsikring og forsikring mot svindel ved netthandel. Mange kort kommer også med Tankefeil-forsikring, som sikrer deg dersom du skulle være uheldig å fylle på feil drivstoff på bilen. Når du bestiller Ikano Visa får du med alle disse forsikringene, i tillegg til at du kan tegne en Betalingsbeskyttelse. Dette er en forsikring som gir deg ekstra trygghet dersom du skulle bli arbeidsledig eller langvarig syk. 

Mange kredittkort har også egne fordelsprogrammer og rabattordninger inkludert i kortet, enten tilknyttet reiseselskaper, dagligvareforretninger, bensinstasjoner og diverse andre nettsteder. Med Ikano Visa har du alltid faste rabatter inkludert i kortet, i tillegg til unike månedsrabatter. Er du flink til å bruke kortet til kjøp tilknyttet de aktuelle brukerstedene, kan du gjøre smarte kjøp samtidig som du sparer penger. 

Overfør penger til din bankkonto

Med Ikano Visa kan du enkelt sjekke saldo og utestående gjeld på Min side. Herfra kan du også overføre penger til brukskontoen, venner eller familie dersom du har behov for det. Dette gjelder ikke overføring med KID-nummer. 

For å overføre penger med Ikano Visa gjør du følgende: 

Logg inn på Min Side med BankID/BankID på mobil.
Klikk på “Overfør penger her” i menyen til venstre.
Tast inn ønsket beløp og kontonummer og klikk på “Overfør”.
Signer tilslutt med BankID.

For å kunne overføre penger må du:

  • Ha vært kunde i minst 6 måneder
  • Ha foretatt minst 2 innbetalinger

Det eneste du trenger for å få tilgang til Min Side er BankID. Min Side er din nettbank hos Ikano Bank, hvor du i tillegg til å sjekke saldo, kan sjekke tilgjengelig kreditt og laste ned tidligere fakturaer. Ønsker du å vite mer om Ikano Visa? Ta en titt på vår Spørsmål og svar-side

Har du spørsmål til hvordan du sjekker saldo på Ikano Visa? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.