Gebyrfri MasterCard

Søk om Shell MasterCard

Er du på utkikk etter et gebyrfritt MasterCard kan vi i Ikano hjelpe deg litt på vei med å anbefale vårt Shell MasterCard. Dette er et kort som er enkelt, trygt og spesielt økonomisk å bruke dersom du fyller mye drivstoff. 

Med vårt Shell MasterCard får du dobbel drivstoffbonus i 30 dager hvis du er ny kunde, 1% i Trumf-bonus på alle kjøp i hele verden, 10 % rabatt på leiebil fra Rentalcars.com, alle kjøp er gebyrfrie, og det er heller ingen årsgebyrer eller etableringsgebyr. Ønsker du å vite mer om hvordan et MasterCard fungerer og fordeler,  og hvordan du kan søke bør du lese videre.

 

Disse fordelene får du med Shell MasterCard

Ved å benytte et Shell MasterCard får du fordelene ved et bonuskort og et kredittkort i ett. Det vil si at bare ved å bruke det på vanlig måte får du Trumf-bonus på 1%. Dette er en bonus du etterhvert kan ta ut i kontanter eller overføre til din brukskonto. I tillegg får du 40 øre Trumf-bonus for hver liter du fyller på alle Shell-stasjoner i Norge. 

I tillegg er alle kjøp du gjør med ditt Shell MasterCard gebyrfrie i både Norge og utlandet. Det vil si at du ikke behøver å bekymre deg for unødvendige gebyrer som du ikke hadde regnet med. Shell MasterCard har heller ingen årsavgift eller etableringsgebyr. Det vil si at du ikke betaler for å få det, og heller ingen unødvendige årsgebyrer som plutselig dukker opp. Med andre ord koster det ingenting å ha kortet, så lenge du betaler ned den brukte kreditten innen forfall. 

Andre fordeler kan være at det å bruke MasterCard gir deg trygge kjøp verden over, og dette er et kort som aksepteres på mer enn 30 millioner butikker, nettbutikker, minibanker, reisebyråer, restauranter og hoteller verden over. 

Det er  trygt og kan være veldig lønnsomt å bruke kortet. Det vil gi deg muligheten til å redusere drivstoffkostnader samt samle opp Trumf-bonus som du kan benytte deg av senere.

 

Slik fungerer et tradisjonelt MasterCard

Et MasterCard er på mange måter det samme som et lån der kortutsteder låner kreditt til kunden. Dersom du velger å dele opp betalingen, må du betale renter på det utestående beløpet. Nedbetalingen kan være over en kortere eller lengre periode. 

Forskjellen på et vanlig forbrukslån og et kredittkort er derimot at kortet kommer med en rentefri periode, og at du kun betaler for den kreditten du bruker og ikke hele kreditten kortet inneholder. Normalt kommer kredittkort med en rentefri periode på 40-50 dager, og med Shell MasterCard kan du få opptil 50 dagers rentefri kreditt.

 

Hva bør du passe på dersom du ønsker å søke om et MasterCard?

Kredittkort har ofte en del høyere rente enn et vanlig forbrukslån, da det er ment som et kortsiktig lån uten sikkerhet. 

I de tilfellene en trenger økonomisk støtte til et spesifikt formål der en trenger en lenger nedbetalingsplan, anbefales det at en søker om et lån for å spare penger. Har du behov for et lån, kan vi anbefale Ikano Lånet. Lånet vårt har en rente som starter på 7,90% og du kan låne inntil 400 000. Ønsker du å vite mer, kan du lese mer her.

 

Ønsker du å søke?

Har du bestemt deg for at MasterCard er noe for deg, kan du enkelt søke her. Lurer du på noe, kan du ta kontakt via vårt kontaktskjema eller lese mer om kortet her.
 

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.