Avbestillingsforsikring Visa

Søk om Ikano Visa

Har du planer om å reise i nærmeste fremtid, og lurer derfor på hva du kan gjøre for å bestille avbestillingsforsikring? Av og til går ikke alt som planlagt, men vi glemmer ofte å bestille reisene med avbestillingsforsikring. Vi tenker at ingenting kommer til å skje, og at vi ønsker reisen rimeligst mulig. Da kan det være godt å vite at ved å betale reisen din med Ikano Visa vil du få både reise- og avbestillingsforsikring.

 

Hva er et Visa kredittkort?

Et Visakort er et kredittkort der kortutsteder låner kreditt til kunden gjennom et betalingskort. Kunden behøver ikke betale for ubenyttet kreditt, og ofte begynner ikke renten å løpe før etter forfalt dato (med visse unntak som kontantuttak osv). 

På mange måter fungerer et Visa kredittkort som et lån, der du har mulighet til å velge delbetaling på benyttet kreditt dersom du ikke har mulighet til å betale hele beløpet på første faktura. 

 

Betal reisen med Ikano Visa og få avbestillingsforsikring

Dessverre går ikke alle reiser som planlagt, og da er det viktig å ha en reiseforsikring. Når du betaler mer enn 50 % av din reise med ditt Ikano Visa, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Forsikringen dekker deg, din ektefelle, samboer eller registrerte partner og hjemmeboende barn under 23 år på reise i inntil 90 dager.

I tillegg kan det være tryggere å bruke et kredittkort i utlandet enn ditt vanlige brukskort på grunn av svindelgarantien som følger med kortet. Skulle brukskontoen din bli svindlet, er det ikke noe garanti for at du vil få pengene tilbake. Det er det derimot med et kredittkort.

 

Fordeler med Ikano Visa

Visa er et kredittkort som de aller fleste bransjer verden rundt godtar som betalingsmulighet. I tillegg til både en reiseforsikring og en avbestillingsforsikring, følger det ofte med bonusprogram og fordelsprogram med kortet. 

Ved å handle med Ikano Visa, deltar du i en rekke fordelsprogrammer. 

  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
  • 10 % fast rabatt på leiebil fra rentalcars.com

Les mer om fordelsprogrammet til Ikano Visa her.

Andre fordeler ved å bruke Ikano Visa er at dine personlige opplysninger og bankkonto er beskyttet mot svindlere og hackere. Det vil si at du får igjen det beløpet du er svindlet for i tillegg til at varekjøp du gjør med kredittkortet vil også være sikret. 

 

Kredittkort og lån

Mange opplever det å ha et kredittkort som fordelaktig, men du bør likevel vurdere om kredittkort er noe for deg. Et kredittkort har ofte en mye høyere effektiv rente enn et tradisjonelt forbrukslån, da dette er ment som et kortsiktig lån der nedbetalingsperioden skal være kortest mulig dersom en har behov for å delbetaling. 

Har du derimot behov for et tradisjonelt forbrukslån med en nedbetalingsplan som er gunstig over en lengre periode, anbefales det at du søker om dette istedenfor å betale med et kredittkort da du vil få en rente tilpasset dette formålet. Vi anbefaler at du sjekker ut Ikano Lånet, hvor vi har en rente som begynner på 7,9% og hvor du kan låne opptil 400 000. Ønsker du å lese mer om hva forskjellen på et kredittkort og et forbrukslån er, kan du klikke her

Det er viktig å anse kredittkortet som kontanter, og dermed behandle det deretter. Ønsker du flere gode råd om kredittkort bruk, kan du lese mer her.
 
 

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.